Videó: ez hihetetlen – 11 éves fiú játszik a felnőttek között!

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.04.08. 21:19
null
Nem illetődött meg a 11 éves srác a nagyok között (Fotó: Twitter)
A libériai negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban egy 11 éves fiú mutathatja meg magát FC Gar'ou csapatában hétről hétre – írja a Sport Bible.


A tizenegy esztendős Eric Marshall az FC Gar'ou felnőttcsapatában játszik, a libériai negyedosztályban. A fiatal srácra láthatóan nagy a felnőtt méretű mez, ám ez sem zavarja abban, hogy a középpályán futballozzon.

Még a Sport Bible-nél sem tudják, legálisan játszhat-e egy 11 éves fiú a felnőttek között, az összefoglaló alapján viszont nem úgy tűnik, mint aki meg lenne illetődve a nagyoktól. Sőt, szinte állandóan jelentkezik a labdáért, s nem is bánik rosszul azzal.



Legutóbb kétgólos hátrányban lépett pályára csereként, csapata végül 2–2-es döntetlent ért el.


A Gar'ou a hivatalos Twitter-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben megnyugtatta az embereket, a lehető legjobb projektet szánják neki, s a jövőben nem szeretnék kockáztatni az egészségét.

„Hét a hét elleni focin kellene játszania. Ez egy spontán döntés volt a csapattól. Kíváncsiak voltunk, mire megy egy ilyen kedvezőtlen szituációban. Ugyanakkor emberfelettinek tűnik a társai között...” – írta a klub Twitteren.

A legfiatalabb játékos, aki profik között lépett pályára tétmérkőzésen, a bolíviai Mauricio Baldivieso. 2009-ben, 12 éves korábban cserélte be őt az edzője – aki egyébként az apja is egyben – a meccs végén.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik