Tiltott szerrel bukott Dzsudzsák csapattársa

Vágólapra másolva!
2010.01.24. 19:42
null
Jonathan Reis nem vonult be a klinikára, ezért kirúgták (fotó: Action Images)
Címkék
A PSV Eindhoven labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy felbontotta brazil csatára, Jonathan Reis szerződését.

 

Bár több mérkőzésen is remekelt és fontos gólokat lőtt Jonathan Reis, a fiatal támadó szerződését így is felbontotta a PSV Eindhoven.

A klub közleményt adott ki az esetről, amelyben leírta, hogy a 20 éves futballista több napos késéssel érkezett szabadságáról a valenciai edzőtáborba, és rendkívül fáradtnak tűnt. Reist hazaküldték Eindhovenbe, ahol orvosi vizsgálaton vett részt, és ott tiltott szert mutattak ki a szervezetében.

A klub nem nevesítette, mivel bukott meg a csatár, ám a szerződését azonnali hatállyal felbontották, miután az nem akart bevonulni egy klinikára, ahol segítettek volna neki.

Renato Moura, Reis ügynöke úgy nyilatkozott, nagyon szomorú és csalódott, mivel egy olyan fiatal játékosról van szó, akinek komoly jövője lehetett volna.

„Nagyon nehéz döntés volt. Órákon keresztül győzködtük Reist, de ezek után nem maradt más hátra, mint felbontani a szerződését" – nyilatkozta a PSV klubigazgatója, Jan Reker.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik