PSG: megállapodtak a Real Madriddal a védőről – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.24. 09:54
A L’Équipe és a Le Parisien is arról számolt be, hogy a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain kölcsönveszi a Real Madridtól Fábio Coentraót, utóbbi lap szerint pedig már a megállapodás is megszületett a felek között.

A PSG első számú jelöltje a balhátvéd pozíciójára Layvin Kurzawa volt, ám a Monaco labdarúgójáról kénytelen volt lemondani a párizsi klub, mivel a bajnoki rivális nem akarta elengedni, annak ellenére sem, hogy 18 millió eurós ajánlatot kapott érte.

A Monaco többet akart, a párizsiak ezért másfelé összpontosították energiáikat. A L’Équipe szerint Fábio Coentrao felé, akinek a kölcsönvételéről a Le Parisien szerint már megegyeztek a felek, így a portugál balhátvéd egy évre a PSG-é lesz.

A Paris Saint-Germain tehát hamarosan újabb olyan játékost jelenthet be, aki (korábban) a Real Madridban játszott, a párizsiak ugyanis már megvették a Manchester Unitedtól, Ángel Di Maríát, akit az angol klub a királyiaktól vásárolt meg egy évvel ezelőtt.

Coentrao Marcelo mögött csak a második számú balhátvéd a blancóknál, megszerzéséért a PSG mellett az Inter és korábbi klubja, a Benfica versenyez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik