PSG: Azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb – Mbappé

K. A.K. A.
Vágólapra másolva!
2021.04.04. 17:20
null
„Megpróbálok mindig a lehető legjobban teljesíteni” (Forrás: AFP)
Kylian Mbappé szerint ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki magából, el kell hinnie, hogy ő jobb, mint Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi.

A francia támadó az RMC Sportnak adott interjújában nyíltan beszélt az egójáról és a mentalitásáról. Azt mondta, valahányszor pályára lép, Messinél és Ronaldónál is jobbnak kell magát látnia. Ez a tényező teszi lehetővé, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából.

„Valahányszor pályára lépek, mindig azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, mégis játszottam olyan mérkőzéseken, ahol Messi vagy Cristiano is ott voltak. Jobb játékosok, mint én, sokkal több dolgot végeznek, mint én. De a fejemben mindig azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, mert így nem szabok saját magamnak korlátokat, és megpróbálok mindig a lehető legjobban teljesíteni” – tette hozzá Mbappé.

Mbappét jelenleg a világ egyik legjobb játékosaként tartják számon, és még mindig csak 22 éves. Ünnepelhetett már a PSG-ben gólkirályi címet, illetve 2018-ban a francia válogatottal a világbajnokságot is megnyerte.

Legutóbbi mérkőzésén a Lille 1–0-ra győzött a Paris Saint-Germain vendégeként a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának szombati rangadóján.

FRANCIA LIGUE 1
31. FORDULÓ, szombati mérkőzések
PSG–Lille 0–1(J. David 20.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik