PL: Eriksent hosszú távú szerződéssel marasztalná a Brentford

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.03. 08:44
null
Christian Eriksent marasztalná a Brentford (fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) legutóbbi kiírásának tizenharmadik helyén végző Brentford hosszú távú szerződést ajánlott a tavalyi Európa-bajnokságon szívinfarktust szenvedő, de februárban visszatérő Christian Eriksennek.

 

A Sky Sports azt írja, a dán válogatott játékossal már egyeztettek a Brentford vezetői, jelenleg a válaszát várják.

Eriksen ugyanakkor úgy nyilatkozott, szeretne ismét a Bajnokok Ligájában játszani, és a Tottenham menedzsere, Antonio Conte érdeklődését is felkeltette a dán válogatott esetleges visszatérése a Spurshöz. A Sky Sports megjegyezte, hogy Eriksen iránt több klub is érdeklődik, de a Brentford abban reménykedik, hogy sikerül megtartania középpályását.

Mint ismert, Eriksen a tavalyi Európa-bajnokságon a dánok Finnország elleni mérkőzésén összeesett és újra kellett éleszteni, amely után nem maradhatott az olasz Internél, mert a Serie A-ban nem játszhat szívritmusszabályzó készülékkel. Januárban a Premier League-ben szereplő Brentforddal féléves szerződést kötött, s tizenegy mérkőzésen egy gólt és négy gólpasszt jegyzett, miközben a válogatottba is visszatérhetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik