L. P. I. 2022.01.25 23:12 Frissítve: 2022.01.25 23:58

Nem Robinho az első a rácsok mögött; Kósa: Pjongcsang megismételhető

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

• Mint ismert, kilenc hónapot kapott szexuális erőszakért a brazil Robinho. A kétoldalas összeállításunkban megnéztük, Ronaldinhótól, Higuitán át egészen a vehemens angolokig, kik és miért kerültek rács mögé. És persze nem feledkeztünk meg a magyarokról sem...

Miben reménykedhetnek a topligák tabellautolsói? A Greuther Fürth, a Salernitana és a Levante alig, a Burnley inkább bízhat abban, hogy megmenekül. Egyoldalas összeállítás az ősz nagy veszteseiről.

Supka Attila szerint ezen a télen nem lehetett érdemi munkáról beszélni. A mezőkövesdi vezetőedző azt sem tudja, a hétvégi rajton lesz-e tizenegy egészséges játékosa, így aztán azt sem, hogy megrendezik-e az MTK elleni bajnokit. Judi Ádám interjúja.

Kósa Lajos ezúttal nem kíséri el short trackeseinket az olimpiára. A korcsolyázók elnöke úgy véli, nem csupán megismételhető, de ha minden összeáll, felül is múlható a négy évvel ezelőtti produkció Pekingben, de hosszú távon a műkorcsolyázóktól is várja az áttörést. Kovács Erika interjúja.

2022.05.23 21:35:49

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Tanulság persze nincs, az nem számít annak, hogy egy-egy korszak divatos szenvedélye a sportban is utat tör magának. Kampányok ide, kampányok oda. Amelyekkel az a bajom, hogy mindig valami ellen teszik le a voksukat és nem a pozitív megoldás mellett. A dohányzástól már úgy-ahogy sikerült elriasztani az embereket, de ha a célért igénybe vett pénzt és energiát arra fordították volna, hogy a sport mellett szóljanak hasonló intenzitással, kevésbé lenne álszent az akció.

2022.05.22 18:21:09

Minden más foci TŐKE JÁNOS (összefoglaló), SZABÓ RÓBERT (percről percre)

Lemarad az európai kupaporondról a bácskai együttes amiatt, hogy nem nyert.

2022.05.21 23:14:43

Minden más foci THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A köztársasági elnök számára a magyar az magyar.