Moniz vagy Lipcsei mehet Zalaegerszegre; Phil Taylor, a sztárvendég – kedd

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.05.16. 23:36
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

A ZTE Waltner Róbert távozása óta kinevezett vezetőedző nélkül játszik, de nem lesz ez mindig így... A nyáron a Nemzeti Sport információi szerint az egyaránt volt ferencvárosi Lipcsei Péter vagy Ricardo Moniz ülhet le az egerszegi kispadra.
A ZTE Waltner Róbert távozása óta kinevezett vezetőedző nélkül játszik, de nem lesz ez mindig így...
A nyáron a Nemzeti Sport információi szerint az egyaránt volt ferencvárosi Lipcsei Péter vagy Ricardo Moniz ülhet le az egerszegi kispadra.

A Honvéd, az MTK, a Kisvárda és Puskás merőben másként élte meg a vasárnapot. A felcsúti győzelmükkel bent maradó kispestiek szépségdíjas gólt szerző – amúgy Puskás-nevelésű... támadója, Zsótér Donát például elmesélte, menet közben abszolút nem figyeltek arra, hogyan áll az MTK.

A keddi Hungarian Darts Show-ra világsztárok tömkelege érkezik. A 16-szoros világbajnok Phil Taylor például azt is elmesélte Mihályi Petrának, hogy miért fizetett be egymillió font adót, és hogy amikor nyerni kezdett, mennyire nem érdekelt senkit a sportág.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet – az MTK U19-eseitől induló edzővel, Horváth Dáviddal, az ifjú szegedi vízipólósokkal és a Csata DSE kosarasaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik