Milyen luxusotthonokban élnek a híres focisták?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.10.19. 15:57
Címkék
Úgy tartják, hogy a focistáknak van a legjobb dolguk a világon, mert lehetőségük van, hogy szenvedélyük gyakorlása közben pénzt keressenek. És azok, akik rendkívül tehetségesek, eleget keresnek ahhoz, hogy drága és gyönyörű otthonnal büszkélkedjenek. Alábbi cikkünkben összeállítottunk – a Startlak gyűjtése alapján – egy listát négy kedvenc játékosunk fényűző házáról. (x)

Lionel Messi álomházaiLionel Messi álomházai

Forrás: wealthycelebrity.com
Forrás: wealthycelebrity.com

Ami a legdrágább focisták 2021-es épületeinek listáját illeti, Lionel Messi otthonai vezetik a listát. A hírek szerint a futballsztárnak két háza van Barcelonában, Spanyolországban, valamint egy lakóháza szülőföldjén, Argentínában. Messi egyik barcelonai háza környezetbarát területen épült. Ez a gyönyörű és fényűző ingatlan a Földközi-tenger partjára néz. Sőt, Barcelona legdrágább külvárosában, Castelldefelsben található. A második otthon a Zero Eco-Home, egy jövőbeli fenntartható otthon, amelynek szerkezete olyan, mint egy focilabda. A Forbes szerint az FC Barcelona csatárának futball alakú házában 3 szintes lakás található, amely fa teraszokkal, hatalmas medencével és udvarokkal, zöldtetős garázzsal rendelkezik, amelynek egyik része fűvel borított, másik fele pedig a futball-labdához hasonló, kör alakú épület.

Gyermekkorában Messi a Rosarióban, Argentínában található lakásában nőtt fel. Jelenleg egy silány épület, ugyanakkor a focisztár szép emlékeket őriz a korai időkből.

Cristiano Ronaldo luxusotthona, ahol a pénz nem számít

A Forbes szerint Cristiano Ronaldo a világ egyik legjobban fizetett futballistája. Emellett a világ 2. leggazdagabb futballcsillaga. Ronaldo az évek során különböző helyszínekre költözött, de manapság a sztár szülőhelyén, Madeirán él. Ronaldo vásárolt egy raktárt Funchalban, és egy gyönyörű, hétemeletes kúriává alakította át. A hírek szerint közel 2 milliárd forintnak megfelelő összeget költött az otthona helyreállítására, beleértve 2 olimpiai méretű úszómedencét, gyönyörű kilátást a tengerre, focipályát és jakuzzit.

Forrás: wealthycelebrity.com
Forrás: wealthycelebrity.com

A futballsztár a kíváncsi szemektől elszigetelten él gyönyörű kastélyában a családjával, és gyakran oszt meg képeket gyermekeiről a közösségi oldalán.

Szegény családba született, ahol nem minden nap volt étel az asztalon. 2019-ben Cristiano meglátogatta régi otthonát, hogy megnézze a szülőházát és találkozzon a szomszédokkal. Azt mondta, hogy fia, Cristiano Ronaldo Jr. nem hiszi, hogy korábban itt lakott: „Papa, most komolyan, tényleg itt laktál?” Elmondhatjuk, hogy a világsztár tényleg keményen dolgozott, hogy most egy szállodának is nevezhető luxusingatlanban éljen. A rajongók azonban mégis a luxusautóiról, rezidenciáiról beszélnek ahelyett, hogy a futballban elért sikereit méltatnák.

A Neymar-ingatlan

Neymar házát nem lehet figyelmen kívül hagyni, amikor a népszerű futballisták tulajdonában lévő drága villákról beszélünk. Ez a nagyszerű kúria Rio de Janeirótól nem messze, a tengerparton található, Neymar hozzávetőlegesen 3 milliárd forintot költött rá. Két és fél hektáros telken épült, öt hálószobával, hat lakosztállyal, teniszpályával, úszómedencével, korszerű edzőteremmel, helikopter-leszállóhellyel, jakuzzival, masszázsszobával, földalatti pincével, ahol 3000 palack bort tárolnak a legjobb márkákból, és egy dokk is épült a jacht számára.

A Wikipédia szerint, ha összehasonlítjuk Neymar házát gyermekkori otthonával, akkor a családja nem rendelkezett ingatlannal, és egy nagyon kicsi és bérelt házban éltek. De mivel apja futballista volt, bátorította Neymar Jr-t, hogy kövesse szenvedélyét és váltsa valóra álmát. Később, amikor Neymar hivatalosan is játszott, akkor életmódjuk javult, és a család a sztár 15 éves korában megvásárolta első ingatlanát, egy házat Vila Belmiro mellett.

A Zidane-ház

Zidane minden idők egyik legjobb focistája. Drága háza van Madridban, Spanyolországban. Az ingatlanban minden fényűző létesítmény megtalálható, beleértve a legmodernebb edzőtermet, ahol edzett, hogy formában legyen a koronavírus-járvány alatt. A világsztár szintén nagy szegénységből jött, Algériából, egy kis helységből, majd később a család Marseille-be költözött, ahol felnőtt és már jobb körülmények közt élt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik