Itt a nyerő tizenegy!; Lőw Zsoltot viszi Tuchel Münchenbe

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.03.25. 23:19

Labdarúgó-válogatottunk hétfőn elkezdi Eb-menetelését. A bolgárok elleni fellépés előtt, az észt meccs tapasztalatait is felhasználva, Somogyi Zsolt részletes indoklás kíséretében a Nemzeti Sport által leghatékonyabb kezdő tizeneggyel kívánja segíteni a kapitány felelős döntését. Címlapsztori és Eb-selejtezők négy oldalon.
Labdarúgó-válogatottunk hétfőn elkezdi Eb-menetelését.
A bolgárok elleni fellépés előtt, az észt meccs tapasztalatait is felhasználva, Somogyi Zsolt részletes indoklás kíséretében a Nemzeti Sport által leghatékonyabb kezdő tizeneggyel kívánja segíteni a kapitány felelős döntését. Címlapsztori és Eb-selejtezők négy oldalon.

Lőw Zsoltot Münchenbe is viszi magával Thomas Tuchel. A Bayern frissen kinevezett sztáredzője székfoglalójában azonnal nyomatékosította, hogy eddigi segítőire számít – ennek apropóján az is kiderül, hogy a Bayern múltjában mely magyarok játszottak főszerepeket.

Szakadt cipőben kezdte, topligába vágyik Meshack Ubochioma. A zalaegerszegiek 21 éves nigériai támadója azt is elmesélte Borbola Bencének, hogy a PSG-ben miért nem ragadt meg, no meg azt is, hogy mennyit köszönhet az Istennek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik