D. S. B.
2022.11.17 12:57 Frissítve: 2022.11.17 13:10

FTC: Csercseszov majdnem összecsapott Stögerrel

Mint megírtuk, néhány napra Ausztriába látogatott egy öregfiúktornára Sztanyiszlav Csercseszov, az FTC vezetőedzője, aki a tiroli Imst városában rendezett tornán a Nemzetközi All Star-csapatot vezette, s majdnem összecsapott ferencvárosi elődjével, Peter Stögerrel is.

 

Stöger és Csercseszov egy ausztriai tornán találkoztak (Fotó: fradi.hu)

Mint arról a fradi.hu beszámolt, az oszét szakember által irányított együttes – melyben többek között a német Hertha BSC sportigazgatója, Fredi Bobic, a bolgár Kraszimir Balakov és a brazil Ailton is pályára lépett – az elődöntőben kétgólos előnyről hétméteresekkel kapott ki a Claudio Pizarrót, Diego Contentót, Martín Demichelist, Thomas Linkét és Giovane Élbert is soraiban tudó Bayern München-legendáktól, így nem tudott összecsapni a Peter Stöger és Toni Polster által irányított Kelet-ausztriai Álomcsapattal, amely 6–3-ra győzte le Nyugat-Ausztria legjobbjait.

Csercseszov együttese a harmadik helyen zárta a tornát, miután a bronzmeccsen 10–7-re megverte Nyugat-Ausztriát, az első helyet Stögerék szerezték meg, hiszen 5–0-ról egyenlítettek a bajorok ellen, majd hétméteresekkel győztek.

Csercseszov ráadásul egy új oldalát is megmutatta, hiszen énekelt is a torna promóvideójában.

2023.02.06 13:12:26

Minden más foci nemzetisport.hu

Ryan Reynolds és Robert McElhenney színre lépésével új időszámítás kezdődött a Wrexham AFC-nél.

2023.02.06 22:51:16

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A nézőtéri magyargyalázás tűrhetetlenségét talán kevésbé vitatják, a mérkőzésmegszakítás mint megoldás viszont valószínűleg rövidesen a süllyesztőbe kerül, felülírják bizonyos anyagi érdekek. Konkrétan a találkozók tévéközvetítésének kérdése, a jogdíjtulajdonos ugyanis egyértelműen károsultnak nyilvánította magát, és alig burkoltan megfenyegette az érintetteket: a gyakorlat folytatása esetén újratárgyalják a feltételeket.

2023.02.05 22:16:33

Minden más foci nemzetisport.hu

Két hónapnyi kórházban töltött időszak után újra otthon az egykori tatabányai kedvenc.

2023.02.05 23:00:12

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A mismásolás tehát tort ül, így aztán természetes, hogy csak kevesen mondják, hogy hibáztam. Ott a tévedésük, hogy semmivel sem lesznek kevesebbek, ha a baklövéseikről beszélnek, ettől, úgymond, emberibb a történet, igaz, napjaink sportjában ez már nem­igen szempont.