Eurofutball: még mindig gólerős a nigériai világjáró

Vágólapra másolva!
2013.03.05. 00:51
A Kasimpasa 2–0-ra verte a Trabzonsport a török labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának hétfői mérkőzésén, és továbbra is eséllyel ostromolja a dobogót.

A Sota Arveladze edzette Kasimpasa remek szereplése nem kis részben a nigériai támadónak, Kalu Uchénak köszönhető, aki a Trabzonspornak is betalált.

A korábban a spanyol, a francia, a svájci és a lengyel élvonalban is megforduló, 34-szeres nigériai válogatott támadó sorozatban négy bajnokin szerzett gólt, és holtversenyben a tavalyi gólkirállyal, Burak Yilmazzal (Galatasaray) vezeti a török góllövőlistát: mindketten 14-szer találtak be a kapuba.

A múlt nyáron Törökországba szerződő 30 éves csatár a karrierje gólokban leggazdagabb szezonját tapossa. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

PORTUGÁLIA. Leandro Salino góljával a Braga 1–0-ra legyőzte az Olhanensét, és szorongatja a harmadik helyezett Pacos Ferreirát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

DÁNIA. Hétfőn győzött a kiesés elől menekülő Esbjerg, ami azt is jelenti, hogy a nagy múltú Bröndby kezd egyre nagyobb hátrányba kerülni az utolsó helyen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

ROMÁNIA. A Pandurii nyert, az Astra csak döntetlent ért el, így a két csapat között pontegyenlőség alakult ki a második helyen. A Steaua utcahosszal vezet. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

TOVÁBBI HÉTFŐI EREDMÉNYEK
IZRAEL. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CSEHORSZÁG. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik