Átigazolások: szélsőt vett az Everton, csatára viszont távozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.12. 15:59
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Evertonban folytatja a pályafutását Aiden McGeady, a Szpartak Moszkva szélsője. A 27 esztendős játékos 2018 nyaráig kötelezte el magát a liverpooli klubhoz, vételárát nem hozták nyilvánosságra a felek, de sajtóhírek szerint kétmillió euró „vándorolhatott át” az oroszok bankszámlájára.

A több mint 60-szoros ír válogatott játékos érkezésének Nikica Jelavic ihatja meg a levét, akinek az átigazolásáról megegyezett egymással az Everton és a Hull City, így az újoncnak már csak a horvát válogatott csatárral kell megegyeznie a személyes feltételekben.Nikica Jelavic ihatja meg a levét, akinek az átigazolásáról megegyezett egymással az Everton és a Hull City, így az újoncnak már csak a horvát válogatott csatárral kell megegyeznie a személyes feltételekben.

Az angol másodosztályban a kiesés elől menekülő Sheffield Wednesday a szezon végéig szóló szerződést kötött a korábban a Milanban is megforduló Oguchi Onyewuval, míg az Atlético Madrid az idény második felére kölcsönadta 21 esztendős csatárát, Leo Baptistaót a spanyol élvonalban sereghajtó Betisnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik