nemzetisport.hu
2017.07.20 23:12 Frissítve: 2017.07.20 23:18

„NS Hungaroring jegyek” szabályzat

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

A „NS Hungaroring jegyek” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. (Cg.01-10-047955; székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.; (a továbbiakban: Szervező), mint a Játék felületének, a www.nemzetisport.hu és www.automotor.hu weboldalak üzemeltetője. A játék nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.

2. A JÁTÉKBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK (A PÁLYÁZÓK)

A Játékban részt vehet minden magyarországi postacímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező, a Játék szervezésében esetlegesen közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint ezek közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bek. 1. pont).

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék 2017. július 21-én 10.00-kor kezdődik és 2017. július 24. 17.00-ig tart.

4. A JÁTÉK MENETE

4.1. Játékleírás – NS Hungaroring jegyek

Az Akcióban való részvétel feltétele a Nemzeti Sport vagy Autó-Motor Facebook oldalán feltett kérdésre való helyes válasz elküldése kommentben.

4.2 NYEREMÉNYEK

10 db 2 fő részére szóló hétvégi állójegy a Nemzeti Sport Facebook oldalán, illetve 5 db 2 fő részére szóló hétvégi állójegy az Autó-Motor Facebook oldalán. 

Az álló jegy a Hungaroring területén belüli állóhelyekre enged belépést. A jegyek nem konkrét helyre szólnak, azok az erre a célra kialakított területre (füves terület) engednek a nézőknek szabad elhelyezkedést. A látogató egészen a pályacsík közelében található kerítésig, a biztonsági személyzet által engedélyezett közelségig le tud menni. Az állójegyekkel a tribünökön nem lehet tartózkodni, a tribünök elé nem lehet beállni. 

4.3 Eredményhirdetés

Az eredményhirdetés időpontja: 2017. július 24., 18 óra.

A nyertesek nevét a Szervező a www.facebook.com/nsonline és a www.facebook.com/automotor.hu Facebook-oldalon hirdeti ki és teszi közzé. A Szervező a nyerteseket Facebook üzenetben értesíti.

A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy megváltozása miatt nem értesül a nyereményről. 

5. VEGYES RENDELKEZÉSEK, NYILATKOZATOK

A Pályázó a játékban való részvétellel elfogadja a jelen Játékszabályt.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy az érvényes pályázathoz szükséges adatait a Játék céljából a Szervező adatkezelőként kezelje a www.nemzetisport.hu vagy www.automotor.hu weboldal Felhasználási Feltételei szerint.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával külön hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező közvetlen üzletszerzés vagy reklám céljából a későbbiekben részére a Pályázó által megadott elérhetőségeken kapcsolatfelvételt kezdeményezzen vagy reklámot küldjön.

További Felhasználási Feltételek