K. I.online 2006.10.21 02:20 Frissítve: 2023.03.02 06:28

Csodameccs lesz Brémában

Szuperrangadót rendeznek a német élvonalban: szombaton délután az éllovas Werder Bremen a második helyen álló Bayern Münchent fogadja. A két együttes szerepel a Bajnokok Ligájában is, s mindkettő sikerrel vette a szerdai fordulót, a Werder a Levszki Szófiát 2–0-ra, a Bayern pedig a Sportingot 1–0-ra győzte le.

Felix Magathnak akad gondja, több játékosa is sérültet jelentett
Felix Magathnak akad gondja, több játékosa is sérültet jelentett
A hazaiak edzőjének, Thomas Schaafnak nincs nehéz dolga, hiszen nem kell változtatnia jó formában lévő csapatának összeállításán, ugyanaz az együttes szerepelhet, amely a hét közben is sikeres volt. Felix Magathnak azonban akadnak problémái: kérdéses Willy Sagnol játéka, ő ugyanis térdproblémákra panaszkodik, és a fejsérülés miatt pihentetett Philipp Lahm szereplése sem biztos. A holland Roy Makaayt is kímélte a Sporting ellen a szakvezető, de az könnyen elképzelhető, hogy a Bremen ellen pályára lép a támadó.

A magyar játékosoknak sem lesz könnyű hétvégéjük. Huszti Szabolcsot kezdőbe jelölik a német lapok: a Hannover a Schalke együtteséhez látogat. Az előzetes tervek szerint Dárdai Pál is pályán lesz majd a Herthában a Mönchengladbach ellen. A mostanában kevés lehetőséget kapó Szélesi Zoltán is kezd majd a Cottbusban szombaton az Aachen ellen, Szabics Imre azonban legjobb esetben is csak a kispadról nézi majd a Mainz bielefeldi találkozójának az elejét.