Micsoda éjszaka volt!

Vágólapra másolva!
2006.10.19. 00:13
Címkék
Sikeres kedd éjszakát könyvelhettek el a brit klubcsapatok a BL F-csoportjában. Mind a Manchester United, mind skót riválisa, a Celtic 3–0-s győzelemmel gyarapította pontjait.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?

Írja be az itt látható számot!

Szavazás

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?

Írja be az itt látható számot!
Így már csak két pont választja el az angolokat a biztos továbbjutástól, amely az előző sorozatban nem sikerült nekik. A skótok helyzete is megnyugtatónak tűnik, három forduló után már öt ponttal előzik meg a Benficát és a Köbenhavnt.

Ami érdekesség: a „vörös ördögök” kapitányi karszalagját a sok hiányzó miatt Wayne Rooney viselte, és habár a fenegyerek gólt nem lőtt, kitűnően szolgálta ki társait, és saját bevallása szerint is egyre jobb formába lendül. A manchesterieknek ugyancsak jó hír lehet, hogy a lábtörése miatt hosszú ideje pihenő Alan Smith csereként visszatért a csapatba.

Története során először juthat az egyenes kieséses szakaszba a Celtic. A glasgow-i alakulat a Benficát fektette két vállra, döntően Kenny Miller duplájának köszönhetően.

„Háromgólos győzelmünk a legmerészebb várakozásaimat is felülmúlta, a mutatott játékot nézve azonban rászolgáltunk az eredményre” – lelkendezett a kelták menedzsere, Gordon Strachan.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik