Csoda dupla David Villától

Vágólapra másolva!
2006.10.19. 00:21
Címkék
Valencia (spanyol)–Sahtar Doneck (ukrán) 2–0 (2–0)
Valencia, 45 000 néző
V: Riley (angol)

VALENCIA: Canizares – Miguel, Albiol, Navarro, Moretti – Joaquín, Albelda, Edu (Jorge López, 53.), Regueiro (Gavilán, 64.) – Morientes, Villa (Silva, 77.)
SAHTAR: Pletikosa – Szviderszkij, Csihrinszkij, Leonardo, Rat – Fernandinho (Vorobej, 83.), Timoscsuk, Jádson (Hübschman, 46.), Matuzalem – Marica, Aghahowa (Brandao, 46.)
G: Villa (31., 45.)
K: Szviderszkij (76.)

Szavazás

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?

Írja be az itt látható számot!
Ami nem megy a spanyol válogatottban, összejön a Valenciában: David Villa kétszer is eredményes volt a Sahtar Doneck ellen, s immár nyolc idénybeli gólnál jár klubja színeiben.

E bevezetésből már kitűnik, hogy a Valencia simán legyőzte az ukrán Sahtart, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll a táblázat élén, és gyakorlatilag már továbbjutott a csoportjából. Nem úgy a Doneck, amely három mérkőzéséből csupán egy pontot gyűjtött, és hiába reménykedett a továbblépésben, úgy tűnik, csak az UEFA-kupás helyért küzdhet.

Olympiakosz (görög)–AS Roma (olasz) 0–1 (0–0)
Athén, 33 000 néző
V: Poll (angol)

OLYMPIAKOSZ: Nikopolidisz – Zewlakow, Anatolakisz, Júlio César, Georgatosz – Castillo, Sztoltidisz, Kafesz (Marics, 59.), Djordjevics (Okkasz, 70.) – Rivaldo (Borja, 83.), Konsztantinu
ROMA: Doni – Panucci, Ferrari, Chivu, Tonetto – Cassetti (Rosi, 66.), Faty (Aquilani, 77.), De Rossi, Perrotta, Taddei (Defendi, 93.) – Totti
G: Perrotta (76.)

Mindkét csapat győzelmi kényszerrel lépett pályára Athénban, a Roma nem akart leszakadni az éllovas Valenciától, a hazai Olympiakosz pedig megpróbált volna ellépni az őt üldöző Sahtar Donecktől. Az alacsony színvonalú mérkőzésen Simone Perrotta góljával nyert az AS Roma.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik