Wesley Sneijder lemaradhat a világbajnokságról

Vágólapra másolva!
2006.06.05. 16:17
Címkék
Áldozatokkal járt a holland válogatott Ausztrália elleni felkészülési meccse, hiszen Marco van Basten csapatából hárman is megsérültek a találkozón, Wesley Sneijder akár a világbajnokságot is kihagyhatja.
Sneijder Ausztrália ellen sérült meg
Sneijder Ausztrália ellen sérült meg
Sneijder Ausztrália ellen sérült meg
Sneijder Ausztrália ellen sérült meg

Szavazás

Melyik ország nyeri a 2006-s labdarúgó vb-t?

Írja be az itt látható számot!
Nem sikerült megvernie a holland labdarúgó-válogatott Ausztráliát felkészülési mérkőzésen, de nemcsak ez aggaszthatja a „tulipánosok” szövetségi kapitányát, Marco van Bastent.

Az egykori világklasszis labdarúgó számára sokkal nagyobb csapás, hogy a mérkőzés rugdosódásba fajult, ennek következtében három játékosa is kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedett.

Giovanni van Bronckhorst és a veterán Philip Cocu esetében szerencsére csak könnyebb bokasérülésről van szó, ám Wesley Sneijder nem úszta meg ilyen könnyen.

Az Ajax szélsője erősen sántít, és csak a holnapi orvosi vizsgálatok tudják biztosan eldönteni, hogy a fiatal futballista szerephez juthat-e a világbajnokságon.

A holland együttes Szerbia-Montenegróval küzd meg az első csoportmérkőzésen, Argentína és Elefántcsontpart van még a csoportban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik