R. P.
2022.09.30 17:57 Frissítve: 2022.09.30 18:22

Válogatott: Szerbiába kerül Kerkez Milos németek elleni meze

Kerkez Milos varázslatos napokon van túl, hiszen teljesítményének köszönhetően a németek elleni meccsen bemutatkozott a magyar labdarúgó-válogatottban a Nemzetek Ligájában, majd az olaszok ellen szintén kezdőként 57 percet kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól. Kerkez az AZ-nak elmondta, hogyan élte meg ezt az időszakot.

A németek elleni mez (Fotó: AZ)

 

„Hihetetlen és felejthetetlen pillanatok voltak ezek nekem és a családomnak is – mondta Kerkez Milos klubja, az AZ honlapján. – Megtiszteltetés, hogy megkaptam a lehetőséget a szövetségi kapitánytól. Nagyszerű érzés volt, nagyon boldoggá tett. Marco Rossi a németek elleni meccs előtti napon szólt, hogy bízik bennem, és a kezdőcsapatba akar tenni. Kissé megremegtem, hiszen nagy megtiszteltetés az országodért játszani.”

„A meccs napján a játékosok és a kapitány is odajött hozzám, beszélgettünk, és ez megnyugtatott. Kivonultunk a pályára, amely tele volt sztárokkal. Felejthetetlen volt ellenük játszani, és azt hiszem, nem futballoztam rosszul. A kapitány elégedett volt a játékommal. Mindenki győzni akart, hogy büszkévé tegyük az országot. Egy évvel ezelőtt még tévén néztem ezeket a futballistákat a Bajnokok Ligájában, most meg ellenük játszhattam.”

„A németek elleni mezem különleges helyet kap. Szerbiában az apukám szeretne kialakítani egy szobát, ahol a trikóim lóghatnak. Megtartom őket, így remélhetően szép gyűjtemény lesz.”

 

2022.11.27 08:24:14

Magyar válogatott nemzetisport.hu

Nádas Ödön bátor volt, de a csapatból hiányzott a szív, a lélek.

2022.11.25 17:39:00

Magyar válogatott nemzetisport.hu

A Dunaszerdahely középpályása 596 nap válogatottbeli kihagyás után elszántabb, mint valaha.

2022.11.25 19:47:07

Magyar válogatott nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az utóbbi hetek, napok a búcsú jegyében teltek, Mészölytől örökre, Dzsudzsák és Szalai esetében csak a válogatottól. A lényeg az, hogy megint van, aki továbbadja a lángot, s van, aki átveszi.

2022.11.25 19:44:57

Magyar válogatott nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Lenyűgöző, ahogy a játékosok a labdához érnek, ütemre lelnek, passzolnak, megelőznek.

2022.11.25 00:11:58

Magyar válogatott nemzetisport.hu

ALAPVONAL. November 25., a Magyar labdarúgás napja. Annak, aki igazi híve a futballnak, minden nap ünnep, amikor meccs van. Emlékszem, ha fölmentem egy stadion lépcsőjén, megálltam, megláttam a zöld gyepet, már kisgyerekként is lett bennem valami le nem írható, semmi máshoz nem hasonlítható emelkedettség.