Szoboszlai gyalog is hazajön?; Petter Solberg a fiával érkezett

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.11.02. 22:16
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Kilenc nappal a magyar–izlandi Eb-pótselejtező előtt keretet hirdetett Marco Rossi. A szövetségi kapitány megválaszolta, miként esett újból a választása Kleinheislerre, Gyurcsóra és Lovrencsicsre, elmondta reményeit a sérüléseket és a koronavírust illetően, továbbá arról is beszélt, hogy mit mondott neki az Izland-meccsről Szoboszlai.
Kilenc nappal a magyar–izlandi Eb-pótselejtező előtt keretet hirdetett Marco Rossi.
A szövetségi kapitány megválaszolta, miként esett újból a választása Kleinheislerre, Gyurcsóra és Lovrencsicsre, elmondta reményeit a sérüléseket és a koronavírust illetően, továbbá arról is beszélt, hogy mit mondott neki az Izland-meccsről Szoboszlai.

A Fradi szerdán a Juventus ellen folytatja a BL-őszt. A magyar bajnoktól ezúttal Adnan Kovacevic latolgatta az esélyeket, de Cristiano Ronaldo formáját épp úgy górcső alá vettük, mint azt a ferencvárosi alkalmazottat aki a Groupama Aréna gyepének kiváló minőségéért felelős...

Gulyás István éppen karanténban várja, hogy negatív legyen a tesztje, így Nagy Lászlóék irányítják a férfi kézilabda-válogatottat. A keret 250 nap után edz újra együtt, nem véletlen, hogy a közös munkáról a védekezésért felelős szakmai felügyelő is csak pozitívumokat tudott mondani Vincze Szabolcsnak.

A Rally Hungaryn Oliver Solberg versenyez, de vendégünk a rali ikonja, az édesapa, Petter Solberg is. Tóth Anita exkluzív interjút készített a műfaj egyik legnagyobbjával, és a norvég sztártól megtudta, a ragyogó autóvezetői képességeken túl mi kell ahhoz, hogy valaki a csúcsra jusson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik