Strandfoci: 5-2-es siker Anglia ellen, de oda a vb-kvóta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.11. 15:24
A magyar strandlabdarúgó-válogatott 5–2-re legyőzte ugyan Angliát, ám Svájc Azerbajdzsán elleni győzelme miatt biztossá vált, hogy nem lehet ott jövőre a portugáliai világbajnokságon.

A magyar csapat 0–2-ről győzte le az angol válogatottat, így megszerezte első győzelmét ajesolói selejtezőtorna második csoportkörében. Ezzel három pontja lett, de a csapatot szerdán 6–3-ra legyőző Svájc Azerbajdzsán ellen 4–2-es sikert aratott, és bebiztosította csoportelsőségét s vele együtt a vb-szereplést. a csapatot szerdán 6–3-ra legyőző Svájc Azerbajdzsán ellen 4–2-es sikert aratott, és bebiztosította csoportelsőségét s vele együtt a vb-szereplést.

Az olaszországi tornán a második csoportkörben négy négycsapatos csoportban zajlanak a küzdelmek, a világbajnokságra csak a csoportelsők jutnak ki. A magyarok csoportjában két forduló után Svájcnak hat, Magyarországnak három, Angliának két pontja van – mivel az egymás elleni eredmény rangsorol, a magyar csapat az utolsó játéknapon hiába érné utol pontszámban a svájciakat, megelőzni nem tudná.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik