Ádám Martin fejes gólja győzelmet ért Marco Rossi 50. meccsén; Szabó István: Ki akarunk jutni Európába!

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2023.03.23. 23:24
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Szabó István, a kecskeméti lila-fehérek vezetőedzője beszélt a nemzetközi kupaszereplésről, nem létező hullámvölgyekről, kulcsemberek távozásáról, és a jövője is szóba került. Cserháti András interjúja.
Szabó István, a kecskeméti lila-fehérek vezetőedzője beszélt a nemzetközi kupaszereplésről,
nem létező hullámvölgyekről, kulcsemberek távozásáról, és a jövője is szóba került. Cserháti András interjúja.

A Szuperliga és a futball jövője volt a téma a svéd fővárosban. A Stockholm School of Economics szerda este az európai futball problémáiról és jövőjéről tartott kerekasztal-beszélgetést, s a témából adódóan nem maradhatott el Javier Tebas, a La Liga elnökének előadása sem. Mohai Dominik beszámolója.

Braniszlav Mitrovics: „Most jönnek az igazi csaták!” A huszonegy év után újra nemzetközi kupadöntőbe jutó Vasas férfi vízilabdacsapata a Savona elleni finálé visszavágóját játszhatja hazai medencében. Lakner Gábor írása.

Első idényében kivívta a tiszteletet a DVTK a női kosárlabda Euroligában. Pozitívan tekint vissza első euroligás idényére a DVTK-Hun-Therm vezetőedzője, Völgyi Péter, aki úgy véli, csapata nincs messze a sorozat élmezőnyétől. A szakemberrel Fazekas Zoltán beszélgetett.

Bahrein után Szaúd-Arábiában is az Aston Martint vezető Fernando Alonso végzett a két Red Bull mögött, vagyis egyre tisztábban kirajzolódik: a silverstone-iak állnak a Formula–1 erősorrendjének második helyén. Zsoldos Barna háttéranyaga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik