Zenit: Huszti vételáráról egyezkednek a Monacóval - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2012.04.19. 13:36
Címkék
Ismét Huszti Szabolcs jövőjével foglalkozik az orosz sajtó. A 29. születésnapját tegnap ünneplő szélsővel kapcsolatban ezúttal a championat.com számolt be arról, hogy a futballistát továbbra is szerződtetné a Monaco, amely már a magyar futballista vételáráról tárgyal a Zenittel.

Huszti Szabolcs már a télen szóba került a jelenleg a francia másodosztályban szereplő, Koman Vladimirt is foglalkoztató Monacónál, de azóta az angol West Bromwich és a német Mainz lehetséges nyári átigazolásai között is megemlítette nevét az orosz sportsajtó.

A legfrissebb hírek szerint azonban a legkomolyabb kérő továbbra is a Monaco, a hercegségbeliek már a támadó vételárával egyeztetnek a Zenit vezetőivel, miután az orosz klubnál eldöntötték, hogy a nyáron elengedik a magyar szélsőt – adták hírül orosz források a championat.com internetes oldal információira hivatkozva.

Huszti menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online kérdésére kommentálta a hírt.

„Érdeklődés folyamatosan van Huszti iránt, többek között a Monaco részéről is. A nyártól fél év lesz hátra a szerződéséből, így a Zenit most nyáron tud utoljára pénzt kapni érte, ezért nem lenne meglepő, ha hajlanának az eladására. A szerződéshosszabbítás nem került szóba, de erre nem is látnék sok esélyt rá, hiszen Szabolcs továbbra is kevés lehetőséget kap a csapatban" – fogalmazott a játékosügynök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik