Cs. B. 2021.06.17 12:47 Frissítve: 2021.06.17 13:08

Légiósok: úgy tűnik, az Atlético komolyan érdeklődik Szalai Attila iránt

Egybehangzó török és spanyol sajtóhírek szerint a Fenerbahce magyar légiósát, Szalai Attilát szerződtetné a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) címvédője, az Atlético Madrid.

 

Szalai Attila sajtóhírek szerint az Atlético Madrid játékosa lehet (Fotó: AFP)
Szalai Attila sajtóhírek szerint az Atlético Madrid játékosa lehet (Fotó: AFP)

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy a szintén a La Ligában szereplő Sevilla, és a Premier League-ben érdekelt Leicester City is szerződtetné Szalai Attilát. Elképzelhető azonban, hogy a spanyol bajnok Atlético Madrid lehet a végső befutó, ugyanis a Mundo Deportivo értesülése szerint folyamatosak a tárgyalások a 23 éves magyar védő klubja, a Fenerbahce és a „matracosok” között.

A török sportnapilap, a Fanatik szerint olyannyira komoly az Atlético érdeklődése, hogy játékosmegfigyelőt küldött a Magyarország–Portugália összecsapásra, amelyen a vereség ellenére Szalai jól teljesített, és beleillik az Atlético defenzív típusú játékstílusába.

A bal- és középhátvédként is bevethető Szalai Attila az Apollon Limassolt télen elhagyva csatlakozott a Fenerhez, amely korábbi hírek szerint legalább 25 millió eurót kérne a magyar válogatott védőért, de ajánlatokat csak a nyári – részben magyar rendezésű – Európa-bajnokság után hallgat meg, mert azt reméli, ott még feljebb mehet a 23 éves játékos vételára.

2022.05.01 21:31:44

Légiósok BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Szükség van a csillagok kedvező együttállására is.

2022.04.10 17:07:07

Légiósok H. Á.

Az eszékiek a kispadra nevezték Kleinheisler Lászlót, aki végül a hajrában szállt csak be.

2022.03.13 16:46:28

Légiósok DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely; összefoglaló), K. T. I. (percről percre)

A dunaszerdahelyi együttes nem bírta el a hajrában kapujára nehezedő nyomást – két kör után nyeretlen a rájátszásban.