Légiósok: Szoboszlai lehet a novemberi hónap játékosa a Bundesligában

Vágólapra másolva!
2022.11.23. 14:11
null
<a href="https://bundesligapotm.easports.com/" target="_blank">Kattintson a képre a szavazásért (Fotó: bundesliga.de)</a>
A Bundesliga az idei idényben ismét kihirdeti minden hónap a legjobb játékosát, a díjra novemberben Szoboszlai Dominik is jelölt. A Red Bull Leipzig középpályása többek között csapattársával Christopher Nkunkuval is összecsap a címért.

Hat játékos közül választhatnak a szurkolók, Szoboszlai Dominik mellett ott van a listán csapattársa Nkunku mellett a bayernes Serge Gnabry, a leverkuseni Jeremie Frimpong, a hoffenheimi Christoph Baumgartner, a mönchengladbachi Jonas Hofmann is.

A Bundesliga hivatalos honlapja mind a hat játékosról hosszabban is írt, Szoboszlai novemberi teljesítményéről kiemelik, ő volt a lipcsei edzőváltás legnagyobb nyertese, hiszen Marco Rose szeptemberi érkezése óta a csapat minden bajnokiján kezdő volt.

Szoboszlaival kapcsolatban külön is kiemeli a szavazás honlapja, hogy a 254 pályán töltött perce alatt kiosztott két gólpasszt, 88 százalékban passzolt pontosan, s 33 kilométeres óránkénti sebességgel sprintelt.

A Bundesliga hivatalos honlapjáról valamint ide kattintva is elérhető a szavazás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik