Légiósok: Kerkez Milos bemutatkozott, majd duplázott a Milanban – videó

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.07.17. 18:55
null
Kerkez Milos csereként állt be, majd duplázott (Fotó: Getty Images)
A szerb-magyar kettős állampolgárságú Kerkez Milos először lépett pályára a Serie A-ban szereplő AC Milan felnőttcsapatában. A milánóiak 6–0-ra legyőzték felkészülési mérkőzésen a harmadosztályú Pro Sestót, a 17 éves balhátvéd a 89. és a 91. percben is betalált.

Az AC Milan az olasz harmadosztályban szereplő Pro Sesto 1913 ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen. Az első félidőben több kulcsember is a pályán volt a milánóiaknál, és a szünetben 3–0 volt az állás, köszönhetően Bennacer, Rafael Leao és Castillejo góljainak.

A szünetben aztán mind a tizenegy játékos kicserélődött, s becserélték a 17 éves Kerkez Milost is. A Milan a 75. percben egy öngóllal növelte előnyét, majd jött a fiatal balhátvéd, aki a 88. és a 91. percben is betalált. A milánóiak ezzel 6–0-ra nyerték meg a felkészülési mérkőzést.

Az AC Milan hivatalos Twitter-oldala humorosan osztotta meg Kerkez Milos dupláját: „Kerkez Milos kétszer is betalált, és időt sem hagyott rá, hogy megosszuk az első találatát. Már 6–0” – írták.


A 17 éves játékos februárban került a Milanhoz és eddig 13 meccse volt a Primavera csapatban, ezúttal azonban a felnőttek között is bemutatkozhatott – és két gólt is szerzett.

LABDARÚGÁS,
FELKÉSZÜLÉS

Milan–Pro Sesto 6–0 (Bennacer 19., Leao 22., Castillejo, Fasolini 75. – öngól, Kerkez M. 88., 90+1.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik