Légiósok: Hahn János a Slovan ellen mutatkozhat be a DAC-ban

Vágólapra másolva!
2021.09.11. 10:53
null
Hahn János (fehérben) már a DAC-cal készül a Slovan elleni rangadóra (Fotó: Lelkes Ernő)
Első dunaszerdahelyi edzése után örömmel nyilatkozott Hahn János, az előző NB I-es idény gólkirálya, aki a Pakstól szerződött a DAC-hoz egy héttel ezelőtt, és vasárnap a Slovan elleni rangadón mutatkozhat be új csapatában.

„Örülök, hogy itt lehetek, remek fogadtatásban volt részem, és csupa pozitív visszajelzést kaptam a szurkolóktól is” – mondta a Nemzeti Sportnak a DAC új szerzeménye, a 26 esztendős, háromszoros magyar válogatott csatár, Hahn János, aki szerdán még a válogatottnál volt, a kispadon ült az Andorra elleni vb-selejtezőn.

A pénteki napja Dunaszerdahelyen fotózkodással kezdődött, majd edzés, orvosi ellenőrzés és regeneráció szerepelt a programban. Az egymás közti edzésen sokszor veszélyeztette a kaput, de minden lövését hárította Martin Jedlicka.

„Jó nagyokat védett  – nyilatkozta Hahn János. – Remélem, vasárnap is ilyen formában lesz, önmagamtól pedig azt várom, hogy ott folytassam itt, a DAC-nál, ahol Pakson abbahagytam: gólszerzéssel.”

Márpedig vasárnap minden tudására szüksége lesz a csapatnak, hiszen a címvédő és listavezető Slovan érkezik Dunaszerdahelyre, mondani sem kell, mekkora jelentősége van a bajnoki összecsapásnak.

„Tudom jól, hogy ez igazi rangadó, amely egyben presztízscsata is.Természetesen győzni akarunk” – mondta még Hahn János, aki a DAC-nál a 9-es számú mezt kapta.

FORTUNA LIGA, 7. FORDULÓ     
VASÁRNAP

17.00 DAC-Slovan (élőben: M4 Sport+, nso.hu)
 Az élcsoport:    1. Slovan 15 pont (5 mérk.), 2. MSK Zilina 13 (6), 3. Spartak Trnava 11 (6), ...     6. DAC 8 (6)     

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik