Nemzetisport.hu 2012.01.27 10:10 Frissítve: 2014.08.02 01:11

Genk: nem mindennapi üzlet keretében mehet Tőzsér a Genoához

A legfrissebb hírek szerint Tőzsér Dánielért úgy fizethet a Genoa egymillió eurót a Genknek, hogy a középpályás a nyárig mégis a belga csapatnál marad.

 

 

Tőzsér közeledik Genovához?
(Fotó: Action Images, archív)

A voetbalbelgie.be beszámolója szerint Tőzsér Dániel ügyében ma születhet végleges megállapodás a játékos klubja, a belga bajnok Genk és az olasz élvonalbeli Genoa között – a magyar válogatott középpályás négy évre szerződhet az olasz csapathoz.

Új információ a belga oldal hírében, hogy a futballistáért a Genoa egymillió eurót fizethet a Genknek, de a középpályásnak csak nyáron kellene csatlakoznia új klubjához. Ez azért váratlan, mert bár Tőzsérnek fél év múlva lejár a szerződése, így ennek ellenére pénzt kapna érte jelenlegi együttese.

Kérdezhetnénk, hogy ebben mi az üzlet a genovaiaknak? Az, hogy az egymillió euróval bebiztosítják maguknak, hogy a középpályás nyártól garantáltan náluk folytatja – ez a fajta megállapodás annak a bizonyítéka lehetne, hogy a Genoa vezetőedzőjének, Pasquale Marinónak valóban nagyon komolyak a szándékai Tőzsérrel.

Az üzlettel pedig a Genk duplán jól járna, hiszen nem veszítené el egyik legjobbját a bajnoki címről döntő rájátszás előtt, de mégis pénzt kapna érte.

Arra azonban nem mernénk vállalkozni, hogy megjósoljuk, mikor kerül pont az ügy végére, mert bár az olasz és a belga sajtó már szinte mindennap arról ír, hogy most már biztosan lezárul az átigazolás, a játékos menedzsere, Filipovics Vladan sokkal óvatosabban fogalmaz – a Nemzeti Sport pénteken megjelent számában is arról beszélt, hogy még több csapat is képben van Tőzsérrel kapcsolatban.     

2021.01.11 13:09:07

Légiósok PÓR KÁROLY

„Hihetetlen, hogy húszévesen ilyen rangos díjra jelölték” – Esterházy Mátyás kulisszatitkokat is elárult.

2021.01.09 21:26:07

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Reménykedve várjuk a hasonlóan sikeres folytatást.

2021.01.08 22:24:50

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Szoboszlai alaptehetsége, jelenlegi játéktudása felette áll az 1997-es Dárdaiénak, aki viszont képes volt arra, hogy kihozza magából a maximumot.