Nemzetisport.hu 2012.01.27 10:10 Frissítve: 2014.08.02 01:11

Genk: nem mindennapi üzlet keretében mehet Tőzsér a Genoához

A legfrissebb hírek szerint Tőzsér Dánielért úgy fizethet a Genoa egymillió eurót a Genknek, hogy a középpályás a nyárig mégis a belga csapatnál marad.

 

 

Tőzsér közeledik Genovához?
(Fotó: Action Images, archív)

A voetbalbelgie.be beszámolója szerint Tőzsér Dániel ügyében ma születhet végleges megállapodás a játékos klubja, a belga bajnok Genk és az olasz élvonalbeli Genoa között – a magyar válogatott középpályás négy évre szerződhet az olasz csapathoz.

Új információ a belga oldal hírében, hogy a futballistáért a Genoa egymillió eurót fizethet a Genknek, de a középpályásnak csak nyáron kellene csatlakoznia új klubjához. Ez azért váratlan, mert bár Tőzsérnek fél év múlva lejár a szerződése, így ennek ellenére pénzt kapna érte jelenlegi együttese.

Kérdezhetnénk, hogy ebben mi az üzlet a genovaiaknak? Az, hogy az egymillió euróval bebiztosítják maguknak, hogy a középpályás nyártól garantáltan náluk folytatja – ez a fajta megállapodás annak a bizonyítéka lehetne, hogy a Genoa vezetőedzőjének, Pasquale Marinónak valóban nagyon komolyak a szándékai Tőzsérrel.

Az üzlettel pedig a Genk duplán jól járna, hiszen nem veszítené el egyik legjobbját a bajnoki címről döntő rájátszás előtt, de mégis pénzt kapna érte.

Arra azonban nem mernénk vállalkozni, hogy megjósoljuk, mikor kerül pont az ügy végére, mert bár az olasz és a belga sajtó már szinte mindennap arról ír, hogy most már biztosan lezárul az átigazolás, a játékos menedzsere, Filipovics Vladan sokkal óvatosabban fogalmaz – a Nemzeti Sport pénteken megjelent számában is arról beszélt, hogy még több csapat is képben van Tőzsérrel kapcsolatban.     

2021.09.20 09:38:13

Légiósok BODNÁR ZALÁN, SOMOGYI ZSOLT

A Lipcsében csapatkapitánynak kinevezett Gulácsi Péternek voltak elődei, de nem sokan.

2021.08.20 22:13:50

Légiósok MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Az ok egyszerű: pedagógia.

2021.07.27 04:15:25

Légiósok BODNÁR ZALÁN (Split)

Helyszíni riport a horvát bajnokság fergeteges hangulatú Hajduk Split–NK Osijek rangadójáról.

2021.05.19 08:35:18

Légiósok BABJÁK BENCE

Jesse Marsch megmondta: a magyar kapus nem mehet sehova – a Leipzig minden ajánlatra ráígért.