Genk: nem mindennapi üzlet keretében mehet Tőzsér a Genoához

Vágólapra másolva!
2012.01.27. 10:10
null
Tőzsér közeledik Genovához? <br />(Fotó: Action Images, archív)
Címkék
A legfrissebb hírek szerint Tőzsér Dánielért úgy fizethet a Genoa egymillió eurót a Genknek, hogy a középpályás a nyárig mégis a belga csapatnál marad.

A voetbalbelgie.be beszámolója szerint Tőzsér Dániel ügyében ma születhet végleges megállapodás a játékos klubja, a belga bajnok Genk és az olasz élvonalbeli Genoa között – a magyar válogatott középpályás négy évre szerződhet az olasz csapathoz.

Új információ a belga oldal hírében, hogy a futballistáért a Genoa egymillió eurót fizethet a Genknek, de a középpályásnak csak nyáron kellene csatlakoznia új klubjához. Ez azért váratlan, mert bár Tőzsérnek fél év múlva lejár a szerződése, így ennek ellenére pénzt kapna érte jelenlegi együttese.

Kérdezhetnénk, hogy ebben mi az üzlet a genovaiaknak? Az, hogy az egymillió euróval bebiztosítják maguknak, hogy a középpályás nyártól garantáltan náluk folytatja – ez a fajta megállapodás annak a bizonyítéka lehetne, hogy a Genoa vezetőedzőjének, Pasquale Marinónak valóban nagyon komolyak a szándékai Tőzsérrel.

Az üzlettel pedig a Genk duplán jól járna, hiszen nem veszítené el egyik legjobbját a bajnoki címről döntő rájátszás előtt, de mégis pénzt kapna érte.

Arra azonban nem mernénk vállalkozni, hogy megjósoljuk, mikor kerül pont az ügy végére, mert bár az olasz és a belga sajtó már szinte mindennap arról ír, hogy most már biztosan lezárul az átigazolás, a játékos menedzsere, Filipovics Vladan sokkal óvatosabban fogalmaz – a Nemzeti Sport pénteken megjelent számában is arról beszélt, hogy még több csapat is képben van Tőzsérrel kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik