NB II: Várhidi sok sikert kíván Lipcseinek, de szombaton legyőzné

Vágólapra másolva!
2010.09.24. 18:38
Sérülés és eltiltás is nehezíti a Szigetszentmiklósi TK vezetőedzője, Várhidi Péter dolgát a hétvégi, Ferencváros II bajnoki előtt. A korábbi szövetségi kapitány klubja hivatalos honlapjának elmondta, ennek ellenére jó eredményt szeretne elérni a mérkőzésen, és az ellenfélt irányító Lipcsei Péternek is sok sikert kíván.

„Kiemelten készülünk a találkozóra, ez nem is lehet kérdéses, hiszen nagy múltú ellenfelet fogadunk, ráadásul javítanunk is kell – nyilatkozta Várhidi Péter az SZTK honlapjának. – Ez az a mérkőzés, ami előtt nem kell motiválni senkit, hiszen a Ferencváros ellen lépünk pályára, így ez mindenkinek ad némi pluszt."

„Mindig nagy várakozással tekint az ember az elé, amikor egy volt futballista megkezdi az edzői pályafutását. Lipcsei Péter meghatározó alakja volt a magyar labdarúgásnak, s biztos vagyok benne, hogy a csapata olyan felfogásban futballozik majd, mint korábban ő maga. Vagyis küzdenek, hajtanak majd, zártan futballoznak, miközben a kreativitásra is figyelnek majd. Sok sikert kívánok neki az edzői pályán, de szombaton azért még én szeretnék nyerni" – tette hozzá a korábbi szövetségi kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik