NB II: korábbi élvonalbeli középpályás a Kisvárdánál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.23. 14:50
A múlt hét óta próbajátékon lévő 27 esztendős középpályással, Horváth Lászlóval szerződést kötöttek a kisvárdai vezetők, és ha minden jól alakul, a játékos már a Balmazújváros elleni, szombati bajnokin bemutatkozhat.

A szon.hu számolt be arról, hogy ismét bővült a kisvárdai csapat kerete: a labdarúgó NB II egyik újonca szerződtette Horváth Lászlót, aki a múlt hét óta próbajátékon vett részt a klubnál.

A 27 esztendős középpályás legutóbb a BKV Előre játékosa volt, előtte játszott többek között Zalaegerszegen és a Honvédban, utóbbi klub színeiben két élvonalbeli mérkőzésen is szóhoz jutott 2008-ban. Ha Révész Attila szakmai igazgató úgy gondolja, már a csapat szombati, balmazújvárosi mérkőzésén is bevetheti az új szerzeményt.

Információnk szerint nem kizárt, hogy az átigazolási időszak zárásáig még újabb játékossal bővül a szabolcsiak kerete.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Barzó Gergő(Ibrány), Horváth László (BKV Előre), Kapacina Valér (Bp. Honvéd-MFA), Lakatos László, Pálvölgyi Balázs (mindkettő Nyírbátor), Myke Bouard Ramos(brazil, Salgótarjáni BTC),Nacsa Péter(Győri ETO FC),Nagy Bálint(Haladás),Dusan Pavlov (szerb, Egri FC), Sipos Tamás (Nyíregyháza Spartacus),Üveges Szabolcs (Putnoki VSE),Varga Attila(Ibrány)
Távozik/távozhat: Bagin Sándor (visszavonult), Iván Attila (Tuzsér)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik