L. P. I. 2021.05.16 23:59

Loki, Gyirmót: igen; Vasas: most sem...; Dárdai Pál: A saját hátsómat is megmentettem

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

 

Dárdai Pál győzelmi szivarral ünnepelte meg a Hertha bennmaradását. A berliniek magyar vezetőedzője Pietsch Tibornak az idegőrlő tavaszról, a csapatformálásról, a koronavírusról és középső fiának esetleges magyar válogatottságáról is beszélt.

Véget ért az NB II,  és mivel mind a három feljutásra aspiráló csapat nyert, végül a Vasas ragadt a másodosztályban. A debreceniek és a gyirmótiak örömünnepéről és az angyalföldiek keserűségéről, továbbá a forduló valamennyi meccséről három oldalon.

Kezdődnek a vizes Európa-bajnokság medencés úszóversenyei. Vajon négy glasgow-i aranyérmesünk képes lesz-e megvédeni a címét? Másképpen fogalmazva, egyben nevesítve a címvédőket: milyen formát várhatunk Milák Kristóftól, Verrasztó Dávidtól, Hosszú Katinkától és Kapás Boglárkától? Esélylatolgatás és részletes program egy oldalon.

Ha hétfő, akkor Népsport-melléklet négy oldalon. 1961-es Tichy-varázslattal, 1951-es lengyelveréssel, a III. Kerület 1931-es kupagyőzelmével és a Szovjetunió NOB-tagságának megalapozó Mező Ferenccel.

2021.06.04 11:35:40

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

A Vasas elnöke feljelenti klubját, a csapat nem játszhat otthon, az adósság örök…

2021.05.26 21:43:36

Labdarúgó NB II CS. P.

A megdöbbentő kép a múlté: a szatmári falu polgármestere eltakaríttatta a sportterepre hordott hulladékot

2021.05.21 11:38:25

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

A Loki nem roppant össze és aranyérmes lett • Remekelt a Pécs és az Ajka • A Kaposvár az NB I után a másodosztályból is kiesett.