Loki, Gyirmót: igen; Vasas: most sem...; Dárdai Pál: A saját hátsómat is megmentettem

Vágólapra másolva!
2021.05.16. 23:59
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Dárdai Pál győzelmi szivarral ünnepelte meg a Hertha bennmaradását. A berliniek magyar vezetőedzője Pietsch Tibornak az idegőrlő tavaszról, a csapatformálásról, a koronavírusról és középső fiának esetleges magyar válogatottságáról is beszélt.
Dárdai Pál győzelmi szivarral ünnepelte meg a Hertha bennmaradását.
A berliniek magyar vezetőedzője Pietsch Tibornak az idegőrlő tavaszról, a csapatformálásról, a koronavírusról és középső fiának esetleges magyar válogatottságáról is beszélt.

Véget ért az NB II, és mivel mind a három feljutásra aspiráló csapat nyert, végül a Vasas ragadt a másodosztályban. A debreceniek és a gyirmótiak örömünnepéről és az angyalföldiek keserűségéről, továbbá a forduló valamennyi meccséről három oldalon.

Kezdődnek a vizes Európa-bajnokság medencés úszóversenyei. Vajon négy glasgow-i aranyérmesünk képes lesz-e megvédeni a címét? Másképpen fogalmazva, egyben nevesítve a címvédőket: milyen formát várhatunk Milák Kristóftól, Verrasztó Dávidtól, Hosszú Katinkától és Kapás Boglárkától? Esélylatolgatás és részletes program egy oldalon.

Ha hétfő, akkor Népsport-melléklet négy oldalon. 1961-es Tichy-varázslattal, 1951-es lengyelveréssel, a III. Kerület 1931-es kupagyőzelmével és a Szovjetunió NOB-tagságának megalapozó Mező Ferenccel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik