Vidi: A csalódottságot felváltotta egyfajta büszkeség – Nego

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.15. 10:50
Bár a Vidi Chelsea elleni Európa-liga-döntetlenje után a magyar bajnok játékosai közül Loic Nego tűnt a legcsalódottabbnak, a francia légiós a klub honlapjának nyilatkozva elmondta, most már másképpen tekint vissza a csütörtöki 2–2-re és az El-kalandra.

„A Chelsea elleni meccset követően az éjszaka folyamán elég sokszor visszanéztem a gólomat, de nem is magam miatt, hanem azért, mert a fiam rendkívül boldog volt, újra és újra meg kellett néznünk a találatomat. Számomra az életben az egyik legnagyobb öröm az, ha a pályán nyújtott teljesítményemmel boldoggá tehetem a családomat” – idézte Negót a Mol Vidi honlapja.„A Chelsea elleni meccset követően az éjszaka folyamán elég sokszor visszanéztem a gólomat, de nem is magam miatt, hanem azért, mert a fiam rendkívül boldog volt, újra és újra meg kellett néznünk a találatomat. Számomra az életben az egyik legnagyobb öröm az, ha a pályán nyújtott teljesítményemmel boldoggá tehetem a családomat” – idézte Negót a Mol Vidi honlapja.

A francia légiós az NSO Tv-nek nyilatkozva még csalódottságának adott hangot, de azután, hogy aludt egyet a történtekre, már vidámabban tekint vissza a történtekre.

„A lefújást követően először nagyon csalódott voltam, hiszen tudtam, hogy egy nagyszerű kaland végéhez érkeztünk, ám aztán ezt az érzést fokozatosan felváltotta egyfajta büszkeség. Büszke vagyok a Vidire, mindarra, amit elértünk, és boldog vagyok, hogy ennek a csapatnak a játékosa lehetek – folytatta Nego. – A lefújást követően váltottunk néhány szót a folyosón Olivier Giroud-val, akivel személyesen nem ismertük egymást, de ilyenkor teljesen természetes, hogy a honfitársak egy kicsit beszélgetnek. Gratuláltunk egymásnak, mindketten szép gólt szereztünk, az pedig nagyon jólesett, hogy az újságíróknak is elismerően nyilatkozott a találatomról.”

Nego elmondta, az eddig jól alakuló hetet úgy teheti még szebbé a Vidi, ha vasárnap este legyőzi a Ferencvárost a bajnoki rangadón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik