Videoton: alapember távozhat - Oroszországba is hívják

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 19:28
null
Még nyitva áll, hogy Mitrovics (jobbra) hol folytatja (Fotó: Czerkl Gábor, archív)
A Videoton szerb középpályásának, Nikola Mitrovicsnak lejár a szerződése a szezon végén Fehérváron, és bár vezetők már tárgyaltak a futballistával a hosszabbításról, egyelőre nincs megállapodás, könnyen lehet, hogy a 26 éves játékos elhagyja Magyarországot – tudta meg a Nemzeti Sport Online.  

„Mitrovicsnak valóban lejár a szerződése Fehérváron” – erősítette meg a Nemzeti Sport Online érdeklődésére a játékos menedzsere, Filipovics Vladan.

„Tárgyaltunk már a szerződéshosszabbításról, de egyelőre nem egyeztünk meg. Ez nem jelenti azt, hogy biztosan nem hosszabbítunk, de vannak külföldi érdeklődések. Nikola helyzetét nem könnyíti, hogy nincs EU-s útlevele, ugyanakkor több EU-n kívüli országból is érkezett már megkeresés. Például Svájcból, Törökországból vagy éppen Oroszországból, mérlegeljük a lehetőségeket, és ezután döntünk a folytatásról” – tette hozzá a játékosügynök.

Mitrovics ebben a szezonban 25 meccsen játszott az NB I-ben, hat gólt szerzett. Az Európa-ligában a selejtezőkkel együtt 11-szer, a Magyar Kupában ötször szerepelt.

Filipovics a szintén Fehérváron futballozó Juhász Rolanddal kapcsolatban elmondta, nem zárható ki, hogy marad a Videotonnál, de ez ügyben először az Anderlechttel kell tárgyalniuk a következő hetekben, hiszen a válogatott középhátvédet még egy évig Brüsszelbe köti a szerződése. Annak ugyan minimális az esélye, hogy visszatér a belga csapathoz, ugyanakkor még más országból is befuthat ajánlat a védőért.

A Videotonnal kapcsolatos hír, hogy a Ferencvárosnak kölcsönadott Milan Perics biztosan nem marad a fővárosiaknál, és mivel Fehérvárra élő szerződés köti, így José Gomes csapatával kezdheti meg a nyári felkészülést.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők:Fejes András (Siófok, kölcsönből vissza?), Lencse László (Aszterasz TripoliszGörögország, kölcsönből vissza?), Milan Perics (szerb, Ferencváros – kölcsönből vissza?), Nagy Dániel (Puskás Akadémia FC – kölcsönből vissza?), Sándor György (al-Ittihad FC – Szaúd Arábia, kölcsönből vissza?), Szakály Dénes (Puskás Akadémia FC – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat:Mladan Bozsovics (montenegrói, ?),Juhász Roland (Anderlecht – belga, kölcsönből vissza ?), Arturo Álvarez (amerikai, Pacos Ferreira – portugál, kölcsönből vissza?), Vítor Gomes (portugál, Rio Ave – portugál,kölcsönből vissza?), Nikola Mitorovics (szerb, ?), Héctor Sánchez (lejár a szerződése)
Kiszemeltek: André Alves (brazil, Omonia – Ciprus), Adamo Coulibaly (francia, DVSC-Teva), Dibusz Dénes (Pécsi MFC), Radó András (Szombathelyi Haladás)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik