Újpest: milyen legyen a klub új címere? Szavazzon!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.26. 08:28
Megújuló címerrel várná az új szezonját az Újpest FC labdarúgócsapata, amely arra kéri szurkolóit, hogy szavazással döntsenek a három variáció közül.

„Az elmúlt 132 év alatt többször is volt már a címerben kisebb-nagyobb változás, és ezek a módosítások mindig igyekeztek a hagyományok tisztelete mellett az új kor lendületének is megfelelni. A mai magyar mezőnyben is volt már példa hasonló változtatásra, megemlíthetjük a Videotont, az MTK-t, a Haladást vagy a Puskás Akadémiát. Klubunk az új logó készítőit is arra kérte, hogy olyan terveket készítsenek, amelyek megfelelnek a mai modern stílusirányzatoknak, de ugyanakkor tartsák meg azokat a jellegzetes motívumokat, amelyek egyértelművé teszik, hogy azt melyik csapat viselheti a mezén. Fontosnak tartjuk, hogy egy letisztult és tiszteletet ébresztő címer kerüljön fel a lila-fehér szerelésre” – nyilatkozta dr. Gyarmati Eszter ügyvezető igazgató. dr. Gyarmati Eszter ügyvezető igazgató.

Úgy fogalmazott, hogy az Újpest FC-t a legendái mellett a szurkolói tették naggyá, ezért szeretnének támaszkodni a szimpatizánsok véleményére, azaz a végső döntést ők hozhatják meg.

„Természetesen az új címerhez egy új hazai mez is dukál majd, amely idén rendkívül különleges lesz, mert a Jomától egy egyedi, csak nekünk tervezett és gyártott lila-fehér csíkos szerelést rendeltünk meg. Az új logóval ellátott egyedi tervezésű mezeket a gyártást követően július 20-án mutatjuk be a nagyközönségnek” – tette hozzá.

cimerek629
cimerek629

 

Szavazni július 2-án, vasárnap délig lehet, a legszimpatikusabb logó betűkódját a cimer@ujpestfc.hu címre várják. A szavazók közül egy szerencsés a Ferencváros elleni derbire öt, étel-italfogyasztást is magában foglaló VIP-jeggyel lesz gazdagabb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik