Nemzetisport.hu 2011.06.14 18:20 Frissítve: 2014.03.16 02:30

Újpest: a visszatérő Kabát Péter megköszönte Szima Gábor korrektségét

Kabát Péter megköszönte a DVSC labdarúgócsapatának, hogy belement szerződése felbontásába, és így egy év után visszatérhetett az Újpestbe.

„Először is szeretném megköszönni a debreceni tulajdonos gesztusát, aki látta, hogy nem érzem jól magam a DVSC-nél, és belement abba, hogy közös megegyezéssel felbontsuk a szerződésemet. Korrekt lépés volt Szima Gábor részéről, aki sokat segített nekem ezzel a megállapodással" – nyilatkozta Kabát Péter az Újpest honlapjának.

A csatár elmondta még, hogy a múlttal nem szeretne foglalkozni, ám azt elismerte, hogy tavalyi klubváltásakor rossz döntést hozott.

„Azt már látom, hogy erős csapatba térhetek vissza – mondta Kabát a jelenlegi Újpestről. – A társaság nagyon fiatal, és tavasszal nagyon jól teljesített, különösen az utolsó mérkőzéseken. A támadójáték nagyon erős, technikás és gyors játékosok vannak ezen a poszton. Bízom benne, hogy úgy folytatódik az eredményes játék, ahogyan az előző szezonban abbamaradt."

2022.01.20 16:07:35

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Az InStat Sport összevetette a hazai bajnokság statisztikai mutatóit Európa élvonalával.

2022.01.19 16:14:56

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nem ment a magyar bajnoknak Dunaszerdahelyen, kettő nullára nyertek Joao Janeiro legényei.

2022.01.18 23:32:13

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Józan belátás, végtelen türelem és tudatos közeledés segíthet megbirkózni a történelem súlyos örökségével, és legjobb hitünk ellenére sem lehetünk meggyőződve arról, hogy nemes futballszakmai törekvések átírhatják a sok évszázados társadalmi kódokat.