Suljicnak öt perc is elég volt; Bánhidi Bence: Mi vagyunk az esélyesek!

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2021.01.21. 00:11
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Bejött, berúgta, lecserélték. A téli szünetben jelentős változásokon átmenő sereghajtó Diósgyőr alaposan meglepte a címvédő és listavezető Ferencvárost, amely legutóbb 2017. április 15-én a Vasastól kapott ki bajnoki mérkőzésen a Groupama Arénában. A mindent eldöntő gólt a 84. percben beálló Asmir Suljic szerezte, akit öt perccel később edzője már le is cserélt... Részletes beszámoló, vélemények, elemzés az OTP Bank Liga második fordulójából elhalasztott mérkőzésről.
Bejött, berúgta, lecserélték.
A téli szünetben jelentős változásokon átmenő sereghajtó Diósgyőr alaposan meglepte a címvédő és listavezető Ferencvárost, amely legutóbb 2017. április 15-én a Vasastól kapott ki bajnoki mérkőzésen a Groupama Arénában. A mindent eldöntő gólt a 84. percben beálló Asmir Suljic szerezte, akit öt perccel később edzője már le is cserélt... Részletes beszámoló, vélemények, elemzés az OTP Bank Liga második fordulójából elhalasztott mérkőzésről.

Az első tavaszi bajnoki előtt ígérgetni és jósolni sem kíván a mezőkövesdi Cseri Tamás, aki az Európa-bajnoki álmokkal kapcsolatban is óvatosan fogalmazott. A válogatott középpályással Babják Bence beszélgetett.

A marokkói élvonalban szereplő Vidad AC valóban kizáratná az átigazolási piacról az újpestieket, akik azonban a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség szerint jogszerűen jártak el. Kocsmár-Tóth István háttéranyaga.

A férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjébe csoportelsőként továbbjutó válogatottunk klasszis beállója, Bánhidi Bence úgy látja, a brazilokkal és a lengyelekkel szemben nekünk áll a zászló, aztán jöhet a spanyolok elleni ki-ki meccs. Legyen igaza...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik