Sportrádió: „Láttam, hogy van benne tehetség” – Lisztes Krisztián a fiáról

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.27. 11:17
null
Ifj. Lisztes Krisztián már három gólnál jár az FTC-ben (Fotó: Dömötör Csaba)
Hét mérkőzésen már három gólt szerzett a Ferencvárosi TC NB I-es labdarúgócsapatában a 17 éves Lisztes Krisztián, akinek két találatának köszönhetően játszottak 2–2-es döntetlent a zöld-fehérek a Mol Fehérvárral, míg legutóbb a Vasas elleni gólja három pontot ért Sztanyiszlav Csercseszov csapata számára. A Német Kupa-győztes, német bajnok, 49-szeres válogatott édesapa, Lisztes Krisztián többek között fiáról és a Kispesten röplabdázó lányáról is beszélt a Sportrádió Sportreggel című műsorában Risztov Évának és Somogyi Zsoltnak.

 

A korábbi válogatott labdarúgót arról kérdezték, előfordult-e olyan vele, hogy fia edzőjével ellentéteset mondott és mást tanácsolt neki.

„Hál’ Istennek, ilyen nem fordult elő. Nem volt olyan, hogy nagyon nagy marhaságot mondott volna neki az edzője. Szerintem nagyon fontos, hogy reálisan látja a saját teljesítményét, ezért sem volt köztünk vita. Láttam, hogy van benne tehetség és ügyes és nem kellett presszionálni. Nekem az volt a legfontosabb, hogy ha csinálja, akkor szeresse és ne nekem kelljen motiválni. Most azt látom benne, hogy olyan, mint egy vizsla: imádja a labdát, rohan érte, szereti, amit csinál és szerintem enélkül nem lehet magas szinten vagy hosszú távon focizni, vagy csinálni, amit szeretsz” – fogalmazott Lisztes Krisztián.

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA TUDJA MEGHALLGATNI!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik