R. D. P.
2023.01.27 21:30 Frissítve: 2023.01.27 21:45

Sportrádió: Jó lenne levadászni a nagyvadat – Jova Levente

A címvédő Ferencváros ellen játszik a Vasas a labdarúgó NB I 17. fordulójának szombati játéknapján – utóbbi csapat kapusa, Jova Levente a Sportrádió Hazafutás című műsorában Suba Katának beszélt többek között a közelgő meccsről, a felkészülésről és a születésnapi kívánságáról is. Az FTC korábbi futballistája a Dibusz Dénessel ápolt barátságáról is vallott.

Jova Levente szerint a Vasas remek felkészülésen van túl (Fotó: vasasfc.hu)

 

A születésnapi kívánságáról:

„Nem szokott lenni előre hozott kívánságom, de szerintem a legszebb ajándék most az lenne, ha az idény végén benn maradnánk.” 

A felkészülési időszakról:

„Remek felkészülésen vagyunk túl, a meccsek mind eredményben, mind játékban jól sikerültek. A csapat még jobban összekovácsolódott, úgyhogy pozitívan látom a helyzetet. Jó társaság vagyunk, a keretet nagyszerű futballisták alkotják, noha a tabellán elfoglalt helyünk nem feltétlenül ezt tükrözi. Mindenkinek el kell hinnie, hogy az őszinél szebb és eredményesebb tavaszi szezont tudunk produkálni, méghozzá egymásért és a klubért küzdve.”

A Ferencvárosról:

„Természetesen néztem a Fradi legutóbbi találkozóját. Nemcsak azért, mert a Ferencváros a következő ellenfelünk, hanem azért is, mert Dibusz Dénessel jó barátságot ápolok, amikor tudom, megnézem a meccseit. Feltérképeztük az ellenfelet, persze ez oda-vissza működik.”

A teljes interjút ide kattintva hallgathatja meg!

2023.03.23 23:32:35

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A döntés legfontosabb üzenete valószínűleg az, hogy a Vasas vezetősége önkritikát gyakorolt. Belátta hibáit az elmúlt évek játékospolitikája, a csapat menedzselése kapcsán, elismerte, hogy az eddig meghozott intézkedések nem vezettek eredményre.

2023.03.20 21:06:37

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha túlzás is, hogy a lelkével törődni kell, az érzelmeit nem szabad félresöpörni.

2023.03.20 21:03:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Vajon van-e még egy bajnokság az általunk ismert fociuniverzumban, ahol a profi osztályokban olyan vircsafttal kezdődhetnek a félidők, mint nálunk, hogy valaki a pénzéért cserébe elpöccintheti a labdát a kezdőpontról?

2023.03.19 19:36:31

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Újabb vereségével a Ferencváros közel tizenkét éve nem látott rossz sorozatot épített fel.

2023.03.19 13:11:03

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Hahn János után jött Bognár György csodacseréje, aki eldöntötte az öt gólt hozó meccset.