Sportrádió: Jó lenne levadászni a nagyvadat – Jova Levente

Vágólapra másolva!
2023.01.27. 21:30
null
Jova Levente szerint a Vasas remek felkészülésen van túl (Fotó: vasasfc.hu)
A címvédő Ferencváros ellen játszik a Vasas a labdarúgó NB I 17. fordulójának szombati játéknapján – utóbbi csapat kapusa, Jova Levente a Sportrádió Hazafutás című műsorában Suba Katának beszélt többek között a közelgő meccsről, a felkészülésről és a születésnapi kívánságáról is. Az FTC korábbi futballistája a Dibusz Dénessel ápolt barátságáról is vallott.

 

A születésnapi kívánságáról:

„Nem szokott lenni előre hozott kívánságom, de szerintem a legszebb ajándék most az lenne, ha az idény végén benn maradnánk.”

A felkészülési időszakról:

„Remek felkészülésen vagyunk túl, a meccsek mind eredményben, mind játékban jól sikerültek. A csapat még jobban összekovácsolódott, úgyhogy pozitívan látom a helyzetet. Jó társaság vagyunk, a keretet nagyszerű futballisták alkotják, noha a tabellán elfoglalt helyünk nem feltétlenül ezt tükrözi. Mindenkinek el kell hinnie, hogy az őszinél szebb és eredményesebb tavaszi szezont tudunk produkálni, méghozzá egymásért és a klubért küzdve.”

A Ferencvárosról:

„Természetesen néztem a Fradi legutóbbi találkozóját. Nemcsak azért, mert a Ferencváros a következő ellenfelünk, hanem azért is, mert Dibusz Dénessel jó barátságot ápolok, amikor tudom, megnézem a meccseit. Feltérképeztük az ellenfelet, persze ez oda-vissza működik.”

A teljes interjút ide kattintva hallgathatja meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik