Soproni Liga: az MLSZ elfogadta a 17 csapat nevezését a következő szezonra

Vágólapra másolva!
2010.06.09. 14:16
Az Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága mai ülésén megvizsgálta a labdarúgó Soproni Liga 2010–2011-es idényére vonatkozó nevezéseket – mind a 17 sportszervezet jelentkezését elfogadták.
Miután az NB II Nyugati csoportjában még nem dőlt el a feljutás kérdése, összesen 17 klub kapott indulási engedélyt a testülettől, azzal a kiegészítéssel, hogy a Siófok és a Gyirmót közül az a csapat szerepelhet az élvonalban, amelyik megnyeri a másodosztályú bajnokságot.

A versenybizottság mai határozatai alapján a DVSC FSZ Zrt., a Fehérvár FC Kft., az FTC Labdarúgó Zrt., a Győri ETO FC Kft., a Honvéd FC Kft., a Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft., a Kecskeméti TE Labdarúgó Kft., az MTK Budapest Zrt., a Paksi FC Kft., a Szolnoki MÁV FC Kft., a Szombathelyi Haladás Kft., az Új Lombard Sport Kft., az Újpest FC Kft., a Vasas Futball Kft., a ZTE FC Zrt. indíthat csapatot az élvonalban a 2010–2011-es idényben, illetve a BFC Siófok Kft., valamint a Gyirmót FC Kft. sportszervezetek közül az, amelyiknek csapata megnyeri az NB II Nyugati csoportját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik