L. P. I. 2021.05.14 23:16

Rebrov maradna a Fradiban; Milák ki akar törni a karámból

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

• Szerhij Rebrov olyan jól érzi magát a Fradiban, hogy szívesen maradna. Bár sorban repkednek a lehetséges utódjelöltek nevei, az ukrán vezetőedző és családja is Budapesten tervezi a jövőt. Borbola Bence írása.

Csak idény közben vezethetik be a VAR-t. Az online MLSZ-közgyűlésen megerősítették a 12 csapatos ligát, bár jöhet rájátszás, ugyanakkor jelentősen emelkednek a csapatoknak juttatandó pénzek. De Csányi Sándor arról is beszélt, hogy szeretné megnyerni az Eb-t...

Sós Csaba szerint glasgow-i aranyérmeseink Budapesten megvédhetik címüket. Az úszók szövetségi kapitánya Kovács Erikának részletesen beszélt Cseh László, Hosszú Katinka vagy éppen Verrasztó Dávid Eb-esélyeiről, Milák Kristófot pedig ahhoz a csikóhoz hasonlította, amely alig várja, hogy kinyissák a karám kapuját.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon – Edinson Cavanival, a futball Eb-történelem legjobb kapusaival, spanyolországi Puskás-levelekkel és a magyar sport Európa-bajnoki szerepléseinek gazdag történelmével.

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.