Rebrov maradna a Fradiban; Milák ki akar törni a karámból

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.05.14. 23:16
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• Szerhij Rebrov olyan jól érzi magát a Fradiban, hogy szívesen maradna. Bár sorban repkednek a lehetséges utódjelöltek nevei, az ukrán vezetőedző és családja is Budapesten tervezi a jövőt. Borbola Bence írása.
• Szerhij Rebrov olyan jól érzi magát a Fradiban, hogy szívesen maradna.
Bár sorban repkednek a lehetséges utódjelöltek nevei, az ukrán vezetőedző és családja is Budapesten tervezi a jövőt. Borbola Bence írása.

Csak idény közben vezethetik be a VAR-t. Az online MLSZ-közgyűlésen megerősítették a 12 csapatos ligát, bár jöhet rájátszás, ugyanakkor jelentősen emelkednek a csapatoknak juttatandó pénzek. De Csányi Sándor arról is beszélt, hogy szeretné megnyerni az Eb-t...

Sós Csaba szerint glasgow-i aranyérmeseink Budapesten megvédhetik címüket. Az úszók szövetségi kapitánya Kovács Erikának részletesen beszélt Cseh László, Hosszú Katinka vagy éppen Verrasztó Dávid Eb-esélyeiről, Milák Kristófot pedig ahhoz a csikóhoz hasonlította, amely alig várja, hogy kinyissák a karám kapuját.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon – Edinson Cavanival, a futball Eb-történelem legjobb kapusaival, spanyolországi Puskás-levelekkel és a magyar sport Európa-bajnoki szerepléseinek gazdag történelmével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik