PAFC: BL-csapatban folytatja az albán szélső

Vágólapra másolva!
2019.06.25. 12:38
null
Latifi két idényen át játszott a Puskás Akadémiában (Fotó: FC Sheriff Tiraspol hivatalos oldala)
A moldovai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Sheriff Tiraspol hivatalos oldalán jelentette be Liridon Latifi szerződtetését, aki csaknem két évet töltött el a Puskás Akadémiánál 2017 és 2019 között.

 

Liridon Latifi 2017 szeptemberében került a Puskás Akadémiához az albán Skënderbeutól. A 25 éves szélső két idény alatt 29 NB I-es meccsen lépett pályára, ezeken egy gólt szerzett (és adott négy gólpasszt). Az albán játékos a Sheriff hivatalos oldalán adott rövid interjút érkezése után.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Szeretném megköszönni a klub igazgatójának és vezetőedzőjének a bizalmat, illetve a lehetőséget, hogy megmutathatom magam. A legfontosabb célom, hogy megnyerjem Moldovában a bajnokságot a Sheriff-fel, de a Bajnokok Ligájában is szeretném segíteni a csapatot” – mondta Latifi.

Az albán játékos szerint a Puskás Akadémiának jó alapjai vannak, amire építhet a klub a következő években.

„A Puskás Akadémia a magyar futball élvonalához tartozik. A klub jó alapokkal rendelkezik, minden körülmény adott a fejlődéshez” – tette hozzá a Sheriff új igazolása.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Fülöp Lóránd (romániai, FC Botosani – Románia), David Vanecek (cseh, Hearts – Skócia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Csilus Ádám (Csákvár), Ezekiel Henty (?, nigériai, NK Osijek – Horvátország), Madarász Márk (?, ETO FC Győr), Molnár Gábor (?, Mezőkövesd), Antonio Perosevic (horvát, el-Ittihad Kalba – Egyesült Arab Emírségek), Prosser Dániel (?, DVTK), Tóth Balázs (Csákvár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek:
Távozók: Szécsi Márk (DVSC, kölcsön után végleg), Liridon Latifi (albán, FC Sheriff Tiraspol – Moldova)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Benedik Mioc (?, horvát, NK Osijek – Horvátország), Sós Bence (?, Fehérvár)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Braniszlav Danilovics (szerb, Diósgyőri VTK), Rus Adrián (romániai, legutóbb kölcsönben Sepsi OSK – Románia, érdeklődik iránta: Fehérvár)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik