S. T. J.
2023.03.28 23:10 Frissítve: 2023.03.29 23:22

Pászka újra együtt edz a csapattal; Török László nagyszerű élményeket szerzett

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Nagy Ádám, az olasz Pisa 69-szeres válogatott középpályása is értékelt a bolgárok ellen 3–0-ra megnyert Eb-selejtező után. Lapunknak elmondta, két helyzete is volt a meccsen, s mind a kettőt Sallai Rolandnak köszönhette. „Az elsőnél passzoltam, de az nem sikerült, és akkor már eszembe jutott, mindjárt bejön a pályára Marco Rossi szövetségi kapitány, és lecsapja a fejemet, hogy miért nem lőttem kapura” – mondta a 27 éves futballista. Az is szóba került, hogy a válogatottság tekintetében csütörtökön Kocsis Sándort, hétfőn Hidegkuti Nándort érte utol, s már csak eggyel van előtte Nyilasi Tibor és Kiprich József...

Pászka Lóránd, a Ferencváros 27 esztendős bal oldali védője néhány napja újra együtt edz a csapattal, s reméli, vasárnap a fehérváriak elleni bajnokin már pályára léphet. A 27 esztendős futballista a bajnokik mellett a Bayer Leverkusen elleni Európa-liga-nyolcaddöntő két összecsapását is csak kívülállóként szemlélhette. Még a debreceni bajnokin szakadt be a közelítőizma, négy hetet vett igénybe a felépülése. A labdás edzéseket két és fél hétig teljesen ki kellett hagynia, ám az edzőteremben azért folyamatosan erősített. A Vidi elleni meccstől azt várja, hogy a Fradi kilábaljon a kisebb hullámvölgyből.

Nagyszerű élményeket szerzett a Kisvárda Master Goodnál Török László vezetőedző, akivel hétfőn csaknem tizenöt hónap után bontottak szerződést, szerdán pedig elköszön a játékosoktól. Szerinte az előző idény ezüstérmesének nem lesznek kiesési gondjai. A menesztéséről lapunknak azt mondta, amikor a tréner úgy gondolja, esetleg a vezetők megköszönik a munkáját, a helyén marad, amikor pedig nem számít rá, megválnak tőle... Hogy nem haragban váltak el Révész Attilától, arra bizonyíték: hétfő este a Bulgária elleni Eb-selejtezőt együtt nézték meg a Puskás Arénában.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2023.06.09 23:54:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Kegyetlen látvány volt, amikor Marco Rossi (nem a miénk...), a Genoa akkori középpályása és csapatkapitánya begyűjtötte a pályán a dresszeket társaitól, akik szépen sorban, engedelmesen átnyújtották neki. Nem lehet szebben mondani: azokban a pillanatokban aljasul, csoportosan, mindenki szeme láttára megerőszakolták a futballt.

2023.06.09 23:23:16

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.06.06 23:26:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A KTE-sikeredző, Szabó István neve már az NB II-es szereplés idején is ott volt a HLSZ Év szakvezetője jelöltlistáján. Az persze más kérdés, hogy másodosztályú edzőként akkor legfeljebb rivalizálhatott és nyilván nem versenyezhetett a válogatottat az Eb-szereplésig vezető szövetségi kapitánnyal, Marco Rossival.

2023.06.03 00:11:45

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Hogy hogyan és ki miatt alakult így, azt nehéz szétszálazni.

2023.06.01 22:48:55

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mindig van egy center, akire kijön a figura.

Ajánló beállításra vár