Nirvana-rajongó légiós a Fradiban; A Ferrari az új autóval feledtetné 2020-at

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2021.03.10. 23:25
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Henry Wingo, a Ferencváros amerikai légiósa imádja Kurt Cobain és a Nirvana zenéjét, Seattle-ben a híres kilátótorony tetején is járt néhányszor, s Borbola Bence interjújából az is kiderül, hogy a védő kész megküzdeni Lovrencsiccsel és Botkával a helyéért.
Henry Wingo,
a Ferencváros amerikai légiósa imádja Kurt Cobain és a Nirvana zenéjét, Seattle-ben a híres kilátótorony tetején is járt néhányszor, s Borbola Bence interjújából az is kiderül, hogy a védő kész megküzdeni Lovrencsiccsel és Botkával a helyéért.

A Magyar Kupában kialakult a legjobb négy mezőnye. Az Újpest keddi sikere után szerdán a Mol Fehérvár a Budafokot (2–0), a Kisvárda a ZTE-t (6–1), az MTK pedig a másodosztályú DVSC-t (2–1) legyőzve jutott be a legjobb négy közé. A szerdai sorsoláson az is eldőlt, hogy főváros–vidék párharcok lesznek a Magyar Kupa elődöntőjében, az MTK a Mol Fehérvárral, a Kisvárda az Újpesttel találkozik.

A Ferrari szerdán leleplezte 2021-es autóját, amellyel feledtetné tavalyi katasztrofális idényét, lehetőségeihez mérten minden területen fejlesztett, és vadonatúj motort épített. Zsoldos Barna háttéranyaga.

Végre páston! Egy éve nem rendeztek nemzetközi versenyt a vívóknál – a kardozók utolsó kvalifikációs vk-viadalát a BOK Sportcsarnokban bonyolítják le csütörtöktől vasárnapig. Kovács Erika írása.

Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke úgy gondolja, a következő évadra erős és nagyon bő keretet sikerült összerakni, amellyel teljesen elégedett a vezetőedzői poszton Danyi Gábort váltó Ambros Martín is. Bobory Balázs interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik