NB I: új támogatója lehet a DVSC-nek

Vágólapra másolva!
2022.06.14. 07:40
null
Debrecenben jók a kilátások, és új, a nemzetközi futballban ismert támogatóval erősödhet a Loki (Fotó: Dömötör Csaba)
Érdekes hír a DVSC háza tájáról: a francia Paris FC után a Loki is a Noah Holding támogatott klubja lehet?


Felröppent a hír, hogy új támogatója lehet a város tulajdonában lévő labdarúgócsapatot működtető DVSC Futballszervező Zrt.-nek. A szóba hozott örmény befektető által működtetett Noah Holdingnak a francia másodosztályban szereplő Paris FC-ben már van részesedése, s szerepet vállalna a debreceni, nagy múltú futballklubnál. A jól értesültek szerint a korábbi klubvezető, Makray Balázs, a sikeredzőnek számító Herczeg András és ifjabb Szergej Kuznyecov is szerepet kaphat a jövőben. Érdeklődésünkre Szabó Péter, a DVSC Futballszervező Zrt. elnöke annyit mondott, nem tagja a tulajdonosi körnek, s nincs felhatalmazása arra, hogy nyilatkozzon. Természetesen a tulajdonosi körtől is kértünk információt a lehetséges új támogatóról, s azt a választ kaptuk, ha lesz bejelentenivalójuk, megteszik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Meldin Dreskovics (montenegrói, Szutjeszka Niksics – Montenegró),Ante Erceg (horvát, Bröndby IF – Dánia, legutóbb kölcsönben NK Osijek – Horvátország), Christian Manrique (spanyol, Olympiakosz Nicosia – Ciprus)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Kovács Péter (Szolnoki MÁV), Lakatos Benjámin (Debreceni EAC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók:Gyönyörű Gergő (szabadon igazolható),Marko Nikolics (szerb, szabadon igazolható), Pávkovics Bence (szabadon igazolható), Pintér Ádám(szabadon igazolható), Tischler Patrik (szabadon igazolható), Ugrai Roland(szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Kalafat Álmos
(Besiktas – Törökország), Soltész Dominik (Bp. Honvéd)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik