NB I: magyar válogatottal erősít a DVSC – NS-infó

Vágólapra másolva!
2023.12.22. 11:38
null
Szuhodovszki Soma Kecskemétről Debrecenbe igazol (Fotó: Kovács Péter)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben belül vált csapatot és a Kecskeméti TE-től a Debreceni VSC-hez igazol a 23 éves, egyszeres magyar válogatott Szuhodovszki Soma, aki információink szerint már az orvosi vizsgálatokon is túl van a cívisvárosban.

 

Az MTK-ban nevelkedett Szuhodovszki Soma már a 2016–2017-es kiírásban bemutatkozhatott a harmadosztályban, majd az NB II-es debütálás után egy-egy idényen keresztül erősített három csapatot, a Monort, a Tiszakécskét és az ETO FC Győrt.

Szuhodovszki a 2021–2022-es idény előtt igazolt Kecskemétre, mellyel rögtön első idényében feljutott az élvonalba, ott pedig szintén meghatározó játékosa volt az NB I-ben is ezüstérmet szerző csapatnak.

Az élvonalban 46 meccsen öt gólnál és 11 gólpassznál járó Szuhodovszki Soma teljesítménye a magyar válogatott szövetségi kapitányának, Marco Rossinak a figyelmét is felkeltette, a KTE középpályása már többször kapott meghívót a nemzeti csapat összetartására, ám eddig mindössze egy percet játszott a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik