NB I: Lelievre szerint reális a döntetlenjük az MTK ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.30. 20:21
Kanta József a 90. percben szerezte meg a vendégek egyenlítő gólját az 1–1-re végződő Újpest–MTK bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Az Újpestet irányító Marc Lelievre érthetően bosszúsan nyilatkozott a találkozó után, de Garami József sem volt felhőtlenül boldog.

„Nem vagyok elégedett, mert a mérkőzés elején kaptunk egy olyan gólt, amilyet nem lett volna szabad – nyilatkozta a Sport Tv-nek Garami József, az MTK szakmai igazgatója. – Összességében több helyzetet alakítottunk ki, de néhány szituációban a tizenhatoson belül egy-egy rossz passzal elrontottuk a támadásbefejezést. Ha ezek sikerülnek, más lett volna a végeredmény, persze a végén annak is örülhettünk, hogy sikerült pontot szereznünk egy nagyszerű szabadrúgással.”Garami József, az MTK szakmai igazgatója. – Összességében több helyzetet alakítottunk ki, de néhány szituációban a tizenhatoson belül egy-egy rossz passzal elrontottuk a támadásbefejezést. Ha ezek sikerülnek, más lett volna a végeredmény, persze a végén annak is örülhettünk, hogy sikerült pontot szereznünk egy nagyszerű szabadrúgással.”

Az Újpest megbízott edzője, a belga Marc Lelievre így értékelte a mérkőzést:

„Bosszantóan zárult számunkra ez a mérkőzés. Az elején jobban játszottunk, a találkozó egészét nézve azonban reális a döntetlen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik