NB I: elhalaszthatják az FTC–Puskás Akadémia meccset; változás a 2. fordulóban

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.07.07. 11:41
null
Még tart a Városi Stadion pályájának felújítása Mezőkövesden (Fotó: mezokovesdzsory.hu)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Versenybizottságának több határozata is született csütörtökön a 2022–2023-as labdarúgó NB I-es idénnyel kapcsolatban.


Az MLSZ Versenybiztosságának legfrissebb határozatai szerint a 2022–2023-as NB I-es idény 2. fordulójában felcserélődik a pályaválasztói jog a Mezőkövesd és a Kisvárda között: utóbbi látja vendégül előbbit a második körben, míg a 13. fordulóban Mezőkövesd–Kisvárda mérkőzést rendeznek.

Ennek oka az lehet – amint arról a Mezőkövesd hivatalos honlapja beszámolt – hogy még tart a kövesdi Városi Stadion pályájának felujítása.

Emellett arról is határozat született, hogy ha a címvédő Ferencváros eljut a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik köréig, s ott 2022. augusztus 2-án, kedden lép pályára, akkor a Puskás Akadémia elleni, 1. fordulóra tervezett (július 31.) hazai bajnokiját elhalasztják az úgynevezett 3 napos szabály miatt. A mérkőzés új időpontját az MLSZ Versenybizottsága fogja kitűzni.

A fenti bajnoki mérkőzés halasztása esetén az MLSZ Versenybizottsága az 1. fordulóban a Kisvárda–DVSC, Paks–Mol Fehérvár FC mérkőzések kezdési időpontját is módosítja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik