D. S. B.
2023.02.03 14:55 Frissítve: 2023.02.03 15:05

NB I: Bécsből igazolt U-válogatott játékost a ZTE

A magyar U17-es válogatott alapemberével, a 16 éves Balabás Bencével erősítette meg keretét a Zalaegerszegi TE FC. A fiatal labdarúgó korábban megfordult az FTC és a Puskás Akadémia csapataiban is, a zalaiakhoz az Austria Wientől érkezik.

 

Balabás Bence Zalaegerszegen folytatja pályafutását (Fotó: ztefc.hu)

„Hűen a klub stratégiájához, továbbra is szeretnénk tehetséges, fiatal labdarúgókat szerződtetni Zalaegerszegre; ezért örülünk, hogy Balabás Bencével sikerült megállapodnunk. Bence rátermett, technikás labdarúgó, aki a középpálya bármely pontján bevethető. A játékos a magyar U17-es labdarúgó-válogatott meghatározó tagja és hisszük, hogy alázatos, kemény munkával minél hamarabb fel tudja venni a felnőtt futball ritmusát”mondta a 2006-os korosztállyal spanyolországi összetartásra készülő játékosról Dragóner Attila, a ZTE sportigazgatója.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS ZALAEGERSZEGEN
Érkezők: Balabás Bence (Austria Wien – osztrák)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatértek: –

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek:
Távozók: Németh Erik (szentlőrinci kölcsön után Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Diego Carioca (Diego Silva Nascimento Santos, brazil, Kolosz Kovalivka – Ukrajna)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: 

 

2023.03.24 19:21:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Van bennem jócskán nosztalgikus szomorúság. Elvégre a Pécs, a Szeged, a Szombathely és a Győr a középmezőnyben álmodozik a szebb jövőről, ám a Nyíregyháza 16. és a Békéscsaba 17. helye a jelenlegi állás szerint csak osztályozót ér, a két kieső előtt végző három csapat ugyanis minősítőt játszik majd a nyártól 18-as mezőnyre csökkenő sorozatért.

2023.03.23 23:32:35

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A döntés legfontosabb üzenete valószínűleg az, hogy a Vasas vezetősége önkritikát gyakorolt. Belátta hibáit az elmúlt évek játékospolitikája, a csapat menedzselése kapcsán, elismerte, hogy az eddig meghozott intézkedések nem vezettek eredményre.

2023.03.20 21:06:37

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha túlzás is, hogy a lelkével törődni kell, az érzelmeit nem szabad félresöpörni.

2023.03.20 21:03:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Vajon van-e még egy bajnokság az általunk ismert fociuniverzumban, ahol a profi osztályokban olyan vircsafttal kezdődhetnek a félidők, mint nálunk, hogy valaki a pénzéért cserébe elpöccintheti a labdát a kezdőpontról?