NB I: a Sampdoria bejelentette, játékosa az FTC-nél folytatja

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.14. 20:37
null
Simone Trimboli az FTC-nél folytatja pályafutását (Fotó: Getty Images)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Sampdoria hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Simone Trimboli játékjogát ideiglenesen átruházta az FTC-re, a zöld-fehéreknek pedig opciós joguk van végleg megszerezni a 20 éves, olasz utánpótlás-válogatott játékost.

 

Mint arról már hétfőn – olasz sajtóhírekre hivatkozva – beszámoltunk, a 20 éves Simone Trimboli már hétfőn útra kelt Olaszországból Budapestre, hogy elvégezzék a kötelező orvosi vizsgálatokat, és ha mindent rendben találnak, a két klub kölcsönszerződést köt egymással.

A Tuttomercatoweb szerint első lépésben az idény végéig szóló kölcsönmegállapodás születhet a felek között, és ha az FTC elégedett lesz a játékos teljesítményével, nyáron hároméves szerződést köthet vele.

Trimboli ebben az idényben még nem lépett pályára bajnoki mérkőzésen a tabella 19. helyén álló genovai csapatban, az előző kiírásban öt Serie A-találkozón összesen hatvan percet játszott.

A Nemzeti Sport úgy tudja, még nem dőlt el, hogy a játékos rögtön az első csapathoz, vagy még csak a tartalékokhoz csatlakozik.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Myenty Abena (suriname-i, Slovan Bratislava – Szlovákia), Owusu Kwabena (ghánai, Qarabag – Azerbajdzsán), Simone Trimboli (olasz, Sampdoria – Olaszország)
Kölcsönbe érkezők: Nikolai Baden Frederiksen (dán, Vitesse – Hollandia)
Kölcsönből visszatérhet:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Manner Balázs, Radnóti Dániel István, Varga Zétény
Kiszemeltek: Mohamed Ali Ben Romdan (tunéziai, Espérance – Tunézia), Mohanad Lasin (egyiptomi, Future FC – Egyiptom),
Távozók: Csontos Dominik (soroksári kölcsön után Mezőkövesd, onnan ETO FC Győr), Aissa Laidouni (francia-tunéziai, Union Berlin – Németország), Rasmus Thelander (dán, Aalborg BK – Dánia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Roko Baturina (horvát, Racing Santander – Spanyolország, legutóbb kölcsönben NK Maribor – Szlovénia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Franck Boli (elefántcsontparti)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik