NB I: A pohár nem félig, hanem teljesen üres - Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.30. 19:04
A labdarúgó NB I hatodik fordulójában megőrizte veretlenségét az Újpest, miután gól nélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéddal. A találkozót követően a két szakvezető értékelt a Magyar Televíziónak.

„A pohár nem félig, hanem teljesen üres. Elégedetlen vagyok a csapat játékával – ismerte el Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője. – Nagyon sok egyéni próbálkozás volt, ezt nem néztem jó szemmel. Igazából nem volt csapatjáték, néha úgy tűnt, mintha a legutóbbi szezonból néhány meccs negatív élménye feltűnt volna. Egy ilyen remekül védekező és jól szervezett Honvéd ellen nehéz lett volna nyernünk. Csatárunk most már van, bízunk benne, hogy legközelebb eredményesebbek leszünk."Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője. – Nagyon sok egyéni próbálkozás volt, ezt nem néztem jó szemmel. Igazából nem volt csapatjáték, néha úgy tűnt, mintha a legutóbbi szezonból néhány meccs negatív élménye feltűnt volna. Egy ilyen remekül védekező és jól szervezett Honvéd ellen nehéz lett volna nyernünk. Csatárunk most már van, bízunk benne, hogy legközelebb eredményesebbek leszünk."

„Az első félidőben elégedett voltam a játék képével, a második játékrészben azonban egy picit magunkra húztuk ellenfelünket, így a mi térfelünkön zajlott a játék – értékelt Pietro Vierchowod, a Honvéd szakvezetője. – Harcolni kellett a mérkőzésen, volt két nagy védése a kapusunknak, összességében elégedett vagyok a mai eredménnyel.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik