PUSZTAI VIOLA
PUSZTAI VIOLA
2021.01.13 18:04 Frissítve: 2021.01.13 18:04

NB I: A bajnokságban is hasonló bemutatkozást remélek – Bőle Lukács

Bőle Lukács bemutatkozott a Budapest Honvédban. A kispestiek új igazolása az Újpest elleni felkészülési meccs szünetében állt be, góllal és gólpasszal vette ki a részét a 3–2-es győzelemből. A találkozó után beszélgetett vele az NSO Tv. 

„Nagyon örülök neki, hogy így sikerült bemutatkozni a Honvédban, hacsak edzőmeccsen is. Remélem, hogy a bajnokságban is hasonló teljesítményt nyújtok az első mérkőzésemenmondta a 30 éves támadó középpályás, aki arra is reagált, amit Pisont István mondott róla a Nemzeti Sportnak adott interjújában, miszerint hiába szélsőként érzi magát a legjobban, a kispestiek játékrendszerében is biztosan megtalálja a helyét a támadóharmadban.

„Örülök, hogy a vezetőedzőnk így látja. Most is én voltam az egyik csatár, inkább ezt az elmozgó stílust alkalmazom a támadóharmadban. Ez fekszik nekem, hiszen szabadon játszhatok, szabadon mozoghatok. Bármilyen felállást játszunk, úgy érzem, megállom a helyem” – jelentette ki a korábbi Fradi-játékos. 

Videónkban arról is beszél, miután több mint fél éve nem játszott tétmeccset, mikorra nyerheti vissza a régi formáját. Valamint arra is kitér, hogy a Honvéd abból a szempontból jó választásnak bizonyult-e, hogy itt esetleg újra felhívhatja magára Marco Rossi figyelmét.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BUDAPEST HONVÉD–ÚJPEST FC 3–2 (1–2)
Gólszerző:
 
Balogh N., Lukács D., Bőle, ill. Perosevic (11-esből), Simon K.
Részletes jegyzőkönyv később.

2021.01.23 21:58:05

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Az öltözőbe belépve, majd a gyepre kifutva mindenkinek maga mögött kell hagynia a hétköznapi, modoros társalgást, ugyanis dresszben, gatyában, stoplisban más lesz a kommunikáció.

2021.01.23 14:03:31

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Oenning bemutatkozásán Bamgboye duplázott, majd Zivzivadze, Petrjak és Nikolics is betalált.

2021.01.23 13:36:04

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Fölényben játszott az FTC, de a hazaiak jól koncentráltak a zuhogó esőben.

2021.01.23 13:05:58

Labdarúgó NB I BODNÁR TIBOR (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Hiába birtokolta a második félidőben jóval többet a labdát a hazai csapat, a vendégek előtt adódott a legnagyobb helyzet.