NB I: A bajnokságban is hasonló bemutatkozást remélek – Bőle Lukács

Vágólapra másolva!
2021.01.13. 18:04
Bőle Lukács bemutatkozott a Budapest Honvédban. A kispestiek új igazolása az Újpest elleni felkészülési meccs szünetében állt be, góllal és gólpasszal vette ki a részét a 3–2-es győzelemből. A találkozó után beszélgetett vele az NSO Tv. 

„Nagyon örülök neki, hogy így sikerült bemutatkozni a Honvédban, hacsak edzőmeccsen is. Remélem, hogy a bajnokságban is hasonló teljesítményt nyújtok az első mérkőzésemenmondta a 30 éves támadó középpályás, aki arra is reagált,amit Pisont István mondott róla a Nemzeti Sportnak adott interjújában,miszerint hiába szélsőként érzi magát a legjobban, a kispestiek játékrendszerében is biztosan megtalálja a helyét a támadóharmadban.

„Örülök, hogy a vezetőedzőnk így látja. Most is én voltam az egyik csatár, inkább ezt az elmozgó stílust alkalmazom a támadóharmadban. Ez fekszik nekem, hiszen szabadon játszhatok, szabadon mozoghatok. Bármilyen felállást játszunk, úgy érzem, megállom a helyem” – jelentette ki a korábbi Fradi-játékos.

Videónkban arról is beszél, miután több mint fél éve nem játszott tétmeccset, mikorra nyerheti vissza a régi formáját. Valamint arra is kitér, hogy a Honvéd abból a szempontból jó választásnak bizonyult-e, hogy ittesetleg újra felhívhatja magára Marco Rossi figyelmét.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BUDAPEST HONVÉD–ÚJPEST FC 3–2 (1–2)
Gólszerző:
Balogh N., Lukács D., Bőle, ill. Perosevic (11-esből), Simon K.
Részletes jegyzőkönyv később.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik